accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
09/12/2021

Nova seu de l'Oficina Delegada a Vigo

L'Oficina Delegada de MUFACE a Vigo (Pontevedra) traslladarà la seva seu a un local situat al barri de Bouzas, on obrirà les portes el 20 de desembre. En els dies previs no s'oferirà cita prèvia, però sí que s'atendran les urgències sanitàries per telèfon o email.

Millors condicions de treball i atenció

A partir del proper 20 de desembre, els mutualistes residents a Vigo (Pontevedra) podran fer ús de la nova Oficina Delegada, que trasllada la seva seu al barri de Bouzas. El trasllat s'alinea amb l'objectiu del Pla MUFACE Avança de millora d'accessibilitat de les seus i de la seva estratègia inclusiva, millorant alhora les condicions de treball i atenció al públic. El nou local, llogat al Consorci Zona Franca de Vigo –on també s'ubicarà la nova Oficina de Prestacions Automatitzades- compleix aquestes expectatives.

MUFACE dóna servei a Pontevedra i província a 29.415 mutualistes, dels quals 10.806 resideixen a Vigo. L'Oficina Delegada atén diàriament una mitjana de 45 persones, ja sigui presencialment, per telèfon o telemàticament.

Dates de trasllat sense cita prèvia

Per fer el trasllat, s'ha previst no oferir cita prèvia del 10 al 17 de desembre inclusivament, encara que s'atendran del 13 al 17 de desembre les urgències sanitàries que hi pugui haver, tant per telèfon com per correu electrònic. D'altra banda, es podrà sol·licitar cita prèvia amb normalitat, si bé el sistema assignarà cites a partir del 20 de desembre, i el servei provincial continuarà atenent amb normalitat les persones que necessitin gestions inajornables.

La cita prèvia és obligatòria a MUFACE des de juny de 2020, i està disponible tant al telèfon 060 com a la seu electrònica de MUFACE, només amb DNI i un telèfon mòbil.

S'ha enviat un correu electrònic o SMS a tots els mutualistes de Pontevedra informant sobre les dates esmentades. El telèfon i l'adreça de correu electrònic de l'Oficina Delegada continuaran sent els mateixos que apareixen a la pàgina web de MUFACE.

Millors accessos

Amb el trasllat, a partir del 20 de desembre, els mutualistes de Vigo comptaran amb una nova seu més lluminosa i accessible, cosa que també redundarà en millors condicions de treball per a les persones funcionàries de MUFACE. La nova ubicació compta amb accés amb transport públic, autobús, i hi ha espai per a aparcament gratuït de vehicles particulars.

A principi de 2022, a la mateixa direcció, MUFACE inaugurarà la seva primera Oficina de Prestacions Automatitzades, que sense atenció presencial donarà servei a tot el territori nacional, com a punta de llança del model innovador que inclou el Pla MUFACE Avanza 2021-2023

Amb aquesta mesura, la Mutualitat posa en valor la seva estratègia inclusiva, plasmada en projectes del Pla MUFACE Avanza 2021-2023, sempre amb les línies mestres de proximitat al col·lectiu, vocació de servei públic i màxima orientació a les persones.