accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
13/04/2021

Soria: Acord de col·laboració MUFACE-ISFAS

Avui s'ha signat l'acord de col·laboració entre MUFACE i l'Institut Social de les Forces Armades (ISFAS) per al repartiment de despeses de la seu que ambdues mutualitats comparteixen en Soria des de juliol de 2020.

Millora la qualitat de servei d'ambdues mutualitats

La directora general de MUFACE, Myriam Pallarés, i el secretari general gerent de l'Institut Social de les Forces Armades (ISFAS), José Luis Modrego, ha subscrit avui l'acord de col·laboració per al repartiment de despeses en el local que ambdues mutualitats comparteixen en Soria.

A l'acte de la signatura, celebrat a la seu central de MUFACE, han assistit també Ricardo Salazar, adjunt a la Secretaria General de l'ISFAS, i Jaime Fortuny, inspector de serveis d'aquesta mutualitat. Per part de MUFACE estaven presents la secretària general, Elena Méndez; la sotsdirectora adjunta, Paula Roche, i la vocal assessora Elena Alonso.

Mateixa seu

La falta d'un local on poder prestar serveis als seus afiliats per part d'ISFAS, va motivar que MUFACE li oferís compartir les seves instal·lacions a la capital soriana. Tot això dins de l'àmbit de col·laboració i cooperació que sempre ha regit la relació entre ambdues mutualitats.

Així, des de juliol de 2020,  tant MUFACE com ISFAS presten servei a la seu situada en la Ronda del Eloy Sanz Vila, Núm. 8, baix, de la citada capital castellà-lleonesa. Aquest acord de col·laboració per al repartiment de despeses que avui s'ha subscrit, permetrà afavorir la qualitat de l'atenció al públic per part de tots dos organismes, i suposarà, a més, un estalvi considerable per a l'Administració General de l'Estat.