accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
07/04/2021

Convocades les beques d'estudi 2020-2021

Avui s'obre el termini per a la sol·licitud de beques d'estudi del curs 2020-2021 per a titulars de MUFACE. Com a novetat, solament es podran presentar a través de seu electrònica.

Es poden presentar sol·licituds fins al 31 d'octubre

La Resolució de 26 de març per la qual es convoquen beques d'estudi per a titulars de MUFACE corresponent al curs 2020-2021 va ser publicada ahir, 6 d'abril, en el BOE (enllaç). El termini de presentació de sol·licituds està obert des d'avui, 7 d'abril, fins al proper 31 d'octubre.

La beca d'estudi, inclosa entre les ajudes socials de MUFACE, té com a finalitat possibilitar la promoció social i cultural dels mutualistes, mitjançant aportacions econòmiques destinades a cobrir el cost de la matrícula d'estudis universitaris. La quantia màxima d'aquesta prestació de pagament únic es manté en 250 euros.

Solament a través de seu electrònica

Com a novetat, la presentació de sol·licituds i documentació justificativa es realitzarà exclusivament a través de la seu electrònica de MUFACE, i no s'admetran sol·licituds en paper per cap canal, presencial o d'altres registres. El procés electrònic està activat des d'avui, 7 d'abril.

El servei electrònic, en aquest enllaç,  està disponible per a  certificat electrònic, DNI electrònic o identificació Cl@ve. Si les persones sol·licitants no compten amb identificació electrònica, la Mutualitat recomana la identificació Cl@ve, que es pot obtenir per Internet, sense desplaçaments, a la seu electrònica de l'Agència Tributària. Pot veure's aquí el procediment , a la web de la Mutualitat.

En la Resolució publicada ahir en el BOE s'especifiquen, a més, el concepte i conseqüències de la incompatibilitat i subsidiarietat d'aquestes beques. Per verificar que aquestes circumstàncies es compleixen, MUFACE podrà recaptar i consultar les dades relatives a ajudes anàlogues d'organismes o entitats, públics o privats, prèvia autorització de l'interessat, materialitzada en la pròpia sol·licitud electrònica.

Requisits

Entre els requisits per sol·licitar la beca figura l'haver aprovat entre les convocatòries de febrer, juny i setembre de 2021, un mínim del 50 per cent del resultat de dividir el total dels crèdits que integrin el pla d'estudis entre el nombre d'anys que ho componguin. El percentatge de crèdits podrà ser del 35 per cent, sempre que siguin tots els crèdits que faltin per a la seva conclusió.

Més informació

La informació completa sobre la prestació es pot veure en aquest apartat de la pàgina web.