accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
15/09/2020

Ajudes dentàries i oculars en octubre

Davant la situació de rebrot generalitzat de Covid-19, MUFACE ha habilitat diferents canals per evitar la sol·licitud presencial d'ajudes dentàries i oculars en el mes d'octubre. Aquesta mesura afecta, sobretot, als mutualistes jubilats.

D'interès per a mutualistes jubilats, voluntaris i beneficiaris a títol propi

Davant la situació de rebrot generalitzat de Covid-19 que s'està donant en tot el país, MUFACE ha extremat les mesures de precaució habilitant diferents canals per a la sol·licitud d'ajudes dentàries i oculars corresponent a octubre. Aquesta mesura afecta als mutualistes jubilats, voluntaris i beneficiaris a títol propi, que habitualment poden presentar en paper la sol·licitud de l'ajuda, en els mesos de març i octubre.

Les oficines provincials de MUFACE segueixen obertes, però són servei essencial,  i amb la finalitat d'evitar riscos innecessaris per a la salut de les persones vulnerables, reserven l'atenció presencial per a qüestions urgents de tipus sanitari o que no admetin una altra via de tramitació.

Com demanar-les

La Mutualitat agraeix la compressió de tots els seus mutualistes en aquesta situació extraordinària, i comunica que els col·lectius citats han de tramitar la sol·licitud d'ajudes dentàries i oculars durant el mes d'octubre  per aquests canals:

Les persones que no puguin descarregar l'imprès, ho han de sol·licitar  al seu servei provincial per telèfon o per email i l'hi enviaran per correu postal. En aquest enllaç poden consultar totes les adreces:

En cas de sol·licitar cita prèvia per tramitar aquesta prestació, li lliuraran l'imprès i ho haurà de presentar per correu postal o a través d'una oficina de registre general.

MUFACE remetrà missatges als mutualistes afectats per correu electrònic i altres canals.

Mutualistes obligatoris en actiu

La Mutualitat recorda que des de l'1  de març de 2019, els mutualistes obligatoris en actiu hauran de presentar les sol·licituds de Prestacions Dentàries i Oculars utilitzant els processos electrònics "Sol·licitud de Prestacions Dentàries" i "Sol·licitud de Prestacions Oculars" de la nostra Seu Electrònica. Per a això, han d'obtenir certificat digital, DNI electrònic, o la identificació Cl@ve ENLLAÇ.