accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
01/05/2020

Ajornades les ajudes dentàries i oculars en paper

A causa de l'estat d'alarma, ha quedat inhabilitat el mes de maig per a la sol·licitud de prestacions dentàries i oculars en paper, ja sigui presencial o per correu postal. El proper mes habilitat és el d'octubre.

Inhabilitat el mes maig per a aquestes sol·licituds

La possibilitat d'efectuar la sol·licitud de prestacions dentàries i oculars en paper durant el mes de maig, ha quedat deshabilitada a causa de l'estat d'alarma, ja sigui presencial o per correu postal. Així es regula en la Resolució de MUFACE de data 29 d'abril, que publica avui el BOE (pot veure-la a l'enllaç), on es detallen els motius d'aquesta mesura. El principal, reforçar les normes de contenció i aïllament,  protegint així la salut de les persones i evitant riscos innecessaris.

Ajornat fins a octubre

Els mutualistes afectats per la mesura, ja siguin jubilats, voluntaris o beneficiaris a títol propi, podran fer aquesta gestió en paper -tant presencialment com per correu postal- a l'octubre, que és el següent mes habilitat per a això.

MUFACE recorda que també es pot realitzar la gestió, en qualsevol moment, a través de la seu electrònica de la Mutualitat, https://sede.muface.gob.es/. Per a això, cal comptar amb certificat digital, DNI electrònic, o la identificació Cl@ve .

Es prega als mutualistes afectats per la mesura que, pel bé de tots, no acudeixin a les nostres oficines per intentar realitzar aquesta gestió durant el mes de maig, doncs no la podran dur a terme i evitaran així aglomeracions innecessàries.