accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
02/03/2020

Màlaga ja té cita prèvia

Els mutualistes residents a Màlaga poden demanar cita prèvia per acudir a la seva oficina provincial des d'avui, 2 de març. L'engegada efectiva del sistema serà a partir del dilluns, 16 de març, data en què ja serà obligatòria la petició de cita.

Serà obligatòria des del 16 de març

El servei provincial de MUFACE a Màlaga acaba d'implantar  el sistema de cita prèvia, dins del procés de millora contínua de la qualitat que està suposant la transformació digital de la Mutualitat.  Des del dilluns, 2 de març, els mutualistes residents a Màlaga podran demanar cita prèvia per rebre atenció presencial en la seva oficina provincial a partir del dilluns, 16 de març, data de l'engegada efectiva del sistema a partir de la qual demanar cita serà obligatori.

A través de la web o per telèfon

Per realitzar la sol·licitud a través de la web n'hi ha prou amb posar el nom, cognoms, DNI i un número de telèfon. No es requereix identificació electrònica ni registre previ. Es gestiona a través de la web de MUFACE, entrant a la seu electrònica, apartat “Altres”.

També es pot realitzar el tràmit trucant al 060, a través d'un servei d'atenció telefònica habilitat a aquest efecte.

La informació necessària per utilitzar el servei es troba a la pàgina web de la Mutualitat, en  l'apartat Oficines amb cita prèvia, dins d'Atenció  al Mutualista.

Els mutualistes de Màlaga estan sent informats per correu electrònic sobre els detalls de la implantació d'aquest sistema. Així mateix s'ha remès una carta en paper a determinats segments de mutualistes que no han aportat la seva adreça d'email a MUFACE.

Amb aquesta, ja són quatre les províncies en les quals funciona el sistema de cita prèvia, després que s'hagi engegat a Còrdova, Sevilla i Alacant.