accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
28/02/2020

Coronavirus: informació als mutualistes

Els mutualistes que trobin que tenen algun símptoma relacionat amb el coronavirus Covid-19 hauran de trucar al telèfon d'emergències 112.

Protocol d'actuació i únic telèfon d'urgències

L'alerta sanitària internacional decretada per l'OMS a causa de l'epidèmia de coronavirus –Covid-19-, està sent coordinada a Espanya pel Ministeri de Sanitat, els protocols de la qual d'actuació i informació actualitzada sobre la malaltia es poden consultar aquí.

Recomanació d'interès

Si ha tornat recentment d'algunes de les zones de risc o ha estat en contacte -distancia menor de 2 metres- amb un cas probable o confirmat de coronavirus (familiars o persones que tinguin un altre tipus de contacte físic similar), ha de vigilar l'aparició de possibles símptomes en els 14 dies següents de la volta del viatge o des del contacte amb persona infectada.

Si creu tenir símptomes compatibles amb una infecció respiratòria -tos, febre, i/o falta d'aire -, ha d'aïllar-se al seu domicili i trucar a urgències en el 112.

Per a informació general sobre el coronavirus, les comunitats autònomes han disposat telèfons i pàgines web que es poden trobar aquí.