accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
29/01/2020

Myriam Pallarés, nova directora general

El Consell de Ministres ha nomenat a Myriam Pallarés nova directora general de MUFACE. La fins avui secretària general de la Mutualitat havia assumit per vacant les comeses de la direcció al juliol de 2019.

Un gran coneixedora de la Mutualitat

El Consell de Ministres del passat 28 de gener ha acordat el nomenament de Myriam Pallarés Cortón com a nova directora general de MUFACE. En l'actualitat, venia assumint per vacant les comeses de la Direcció general des de juliol de 2019, així com la Secretaria General de la Mutualitat des de gener de 2017.

Nascuda a Madrid en 1975,  Myriam Pallarés és llicenciada en Dret per la UCM i  pertany al Cos Superior d'Administradors Civils de l'Estat des de 2002.

En la seva intensa trajectòria com a gestora pública, ha prestat serveis en el Consell Superior d'Esports, com a sotsdirectora adjunta d'Esport i Salut; en la Sotsdirecció General de Coordinació Institucional de la Delegació del Govern per a la Violència de Gènere i com a coordinadora de Patrimoni en la sotsdirecció general de Coordinació de l'Administració Perifèrica de l'Estat.

Nous reptes

Gran coneixedora de la Mutualitat, Myriam Pallarés assumeix el càrrec amb el ferm propòsit de seguir avançant en la transformació digital i la millora de la qualitat del servei que presta MUFACE als seus mutualistes. La continuïtat de la seva voluntat d'innovació i millora  està assegurada gràcies al sostingut esforç de l'equip humà central i territorial de l'organisme, així com el suport dels membres del seu òrgan col·legiat principal, el Consell General, participat per sindicats majoritaris de funcionaris de l'Administració General de l'Estat, sempre en l'àmbit de les directrius del nou equip al capdavant del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública, en concret del Secretari d'Estat de Política Territorial i Funció Pública, Francisco Hernández Spínola.