accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
11/12/2020

Myriam Pallarés visita l'oficina de Sevilla

La directora general de MUFACE, Myriam Pallarés, ha realitzat una visita al Servei Provincial de Sevilla, on ha conegut de primera mà les necessitats prioritàries de la plantilla. L'oficina sevillana és la tercera a nivell nacional per volum de treball.

Suport total per millorar el treball de l'equip

La directora general de MUFACE, Myriam Pallarés, ha visitat la Direcció Provincial de Sevilla per conèixer de primera mà les necessitats prioritàries de la plantilla en l'atenció al col·lectiu mutualista i avaluar les càrregues de treball de l'oficina.

Pallarés ha felicitat a tot l'equip per la gran labor desenvolupada durant aquests mesos crítics a causa de la pandèmia de Covid-19, destacant la importància de les mesures adoptades per resoldre una situació en la qual el primordial segueix sent que tots els mutualistes de Sevilla rebin la millor atenció sanitària i assistencial possible.

Després de reunir-se amb la directora provincial, María Teresa Ruiz i la resta de l'equip directiu -la secretària provincial, Pepa Lara, i Fernando Hernández, de la Unitat de Suport-, Pallarés ha mostrat el seu suport per optimitzar l'estructura organitzativa de l'oficina, tenint en compte els recents problemes de falta de personal que ha sofert aquest servei, per la qual cosa ja s'estan cercant solucions. “Anem a emprendre totes les mesures necessàries per millorar la situació de la Direcció Provincial, ja que Sevilla és la tercera província a nivell nacional quant a volum de treball”, ha assenyalat la directora general de MUFACE.

Per la seva banda, la directora provincial, Mª Teresa Ruiz, ha agraït en nom de tota la plantilla el compromís de la directora general per solucionar les necessitats més urgents de l'oficina: “Estem incorporant totes les mesures innovadores que se'ns estan plantejant des de la Direcció general i apreciem la millora en la gestió diària”

El Servei Provincial de Sevilla atén en total a 73.132 persones, entre titulars i beneficiaris, En 2020, entre juny i novembre, s'ha atès en l'oficina presencialment a 7.613, persones, la qual cosa inclou mutualistes amb cita i persones que han acudit sense cita amb qüestions que o bé eren urgents o bé no permetien un altre tipus de tramitació.

La directora general de MUFACE, ha aprofitat la visita per presentar l'esborrany del nou Pla Muface Avanza, que està previst s'aprovi abans de finalitzar l'any i que recull les diverses mesures que s'escometran entre els anys 2021-2023. Aquest pla incideix en la importància de seguir dotant de suport i protagonisme a les 52 direccions provincials de la Mutualitat.

De fet, el primer objectiu estratègic del Pla és la proximitat al col·lectiu: MUFACE aposta per l'omnicanalitat i l'estratègia inclusiva per compensar la bretxa digital que pot sofrir la ciutadania per la seva edat o circumstàncies. Són les direccions provincials les que mantenen  el tracte directe amb les persones mutualistes i, per tant,  els que més saben de les seves necessitats, la qual cosa resulta de gran valor a l'hora de millorar les seves prestacions sanitàries i assistencials.