accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
22/10/2019

MUFACE alerta sobre webs no oficials

La sol·licitud o la renovació de la Targeta Sanitària Europea és un servei gratuït de MUFACE. La Mutualitat llança una alerta per prevenir sobre diverses pàgines web, aparegudes en els últims mesos, que suposadament realitzen aquestes gestions cobrant als usuaris pel tràmit.

La Targeta Sanitària Europea és gratuïta

En els últims mesos, i segons s'ha sabut per comunicacions de mutualistes, han aparegut diferents pàgines web que suposadament gestionen la sol·licitud o la renovació de la Targeta Sanitària Europea cobrant als usuaris pel tràmit.

Davant aquesta situació, que afecta a tots els mutualistes independentment de la seva opció d'assistència sanitària, MUFACE vol aclarir que la Targeta Sanitària Europea (TSE) s'expedeix gratuïtament. Per obtenir-la electrònicament, els mutualistes hauran d'utilitzar Certificat Digital, DNI electrònic, Cl@ve Permanent o Cl@ve PIN, o fer-ho a través de l'aplicació per a dispositius mòbils. També es pot realitzar el tràmit de manera presencial o per correu postal.

Així mateix, el certificat provisional substitutori es pot obtenir directament a la pàgina web oficial de Muface, seu electrònica, amb Certificat digital, DNI electrònic, Cl@ve Permanent o Cl@ve PIN, i també es lliura en l'acte si se sol·licita de manera presencial.

L'única pàgina web oficial de la mutualitat és https://www.muface.es  Si es realitza la gestió a través de qualsevol altra pàgina web es corre el risc d'estar donant dades confidencials a entitats desconegudes, i és molt possible que la gestió resulti infructuosa.