accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
11/04/2019

Incapacitat Temporal: nous impresos i tràmit digital

S'han actualitzat els impresos de comunicats mèdics d'incapacitat temporal (IT), així com els de risc durant l'embaràs i els de risc durant la lactància natural.

També s'actualitzen els de risc durant embaràs i lactància

S'han actualitzat els impresos dels comunicats mèdics d'incapacitat temporal (IT), així com els de risc durant l'embaràs i els de risc durant la lactància natural d'acord amb la Resolució de MUFACE del passat 1 d'abril per a la tramitació electrònica i actualització de models que figuren a la pàgina web i que va publicar el BOE del 10 d'abril de 2019.


D'aquesta forma es compleix amb el previst amb l'ordre ministerial (O.PRE 1744/2010, de 30 de juny) per la qual es van publicar en el seu moment. Amb aquesta mesura, s'introdueix la classificació CIE 10-ES com nova codificació diagnòstica que substitueix a l'anterior CIE 9 MC, motiu principal d'aquesta actualització. La CIE-10 és l'acrònim de la Classificació Internacional de Malalties, 10a edició. L'edita l'Organització Mundial de la Salut i determina la classificació i codificació de les malalties.

Tramitació electrònica

Així mateix, la citada resolució regula que els organismes on presten servei els mutualistes han de remetre electrònicament a MUFACE la documentació relativa a aquests procediments, la qual cosa contribuirà a la seva agilitació i reduirà els terminis de la percepció d'aquestes prestacions, en compliment dels objectius del Pla d'Impuls de la Mutualitat.

Per a més informació, poden consultar la web de MUFACE