accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Notícies

 • 28/11/2018

  Lliurament del Premi de Pintura BBVA 2018

  Foto de familia del Premio

  Dimarts passat 27 va tenir lloc el lliurament del Premi de Pintura BBVA 2018. El secretari d'Estat de Funció Pública, José Antonio Benedicto, va presidir l'acte, que va ser presentat pel director general de MUFACE, Antonio Sánchez. Tomás López Martínez va ser el guanyador del certamen.

 • 21/11/2018

  MUFACE, en la Jornada ACES sobre innovació sanitària

  Antonio Sánchez, durante su intervención

  La IX Jornada ACES, celebrada el 19 de novembre a Barcelona, va comptar amb la participació del director general de MUFACE, Antonio Sánchez, en la taula rodona sobre sistemes i polítiques sanitàries més evolucionades.

 • 16/11/2018

  MUFACE, en el sistema públic de recepta electrònica

  Foto de familia del Consejo Interterritorial

  El Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut ha aprovat la integració dels mutualistes de l'Estat en el sistema públic de recepta electrònica. Un pas transcendental en la implantació del projecte impulsat per MUFACE.

 • 13/11/2018

  Reunió de treball amb els director provincials

  José Antonio Benedicto con los directores provinciales

  El secretari d'Estat de Funció Pública, José Antonio Benedicto, ha obert la trobada que reuneix a Madrid, els dies 13 i 14 de novembre, als 50 directors provincials de la Mutualitat, així com als de les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla.

 • 07/11/2018

  Fallado el Premio de Pintura BBVA-2018

  Imagen del primer premio nuevo

  El pasado 24 de octubre se falló el Premio de Pintura BBVA 2018 para Mutualistas y Empleados de MUFACE.  Tomás López Martínez se llevó el primer premio, dotado con 6.000 euros, por su obra 'Utrecht'.

 • 17/10/2018

  Sol·licitud simplificada de prestacions oculars i dentàries

  prestacions oculars i dentarias

  Des d'avui, els mutualistes podran sol·licitar a través de la seu electrònica les prestacions dentarias i oculars de manera més segura i senzilla.

 • 10/10/2018

  Reunió del Consell General de Tardor de MUFACE

  Membres assistents al Consell General de Tardor

  MUFACE va arribar al setembre a prop d'un milió de mutualistes comptabilitzats. Un rècord històric del que es va informar en la reunió tercer Consell General de l'any. També es va anunciar l'engegada de la nova web de la Mutualitat.

 • 09/10/2018

  La recepta electrònica, a debat al Congrés Nacional Farmacèutic

  Intervenció del director general de Muface

  El 21 Congrés Nacional Farmacèutic, celebrat a Burgos del 3 al 5 d'octubre, ha comptat amb la participació del director general de MUFACE, Antonio Sánchez en la taula de debat “La i-Recepta, Innovació i Seguretat: el seu potencial en la pràctica farmacèutica”.

 • 28/09/2018

  S'àmplia l'accés a les ajudes assistencials

  Quadro ingressos

  La Direcció general de MUFACE ha  resolt  incrementar el nivell màxim d'ingressos per persona per facilitar l'accés a aquestes ajudes

   

 • 28/09/2018

  Muface condecora als seus funcionaris més veterans

  Acte de lliurament de medalles

  Dos-cents cinquanta-sis funcionaris i membres del personal laboral de MUFACE han estat distingits amb la medalla que acredita els, almenys, 35 anys de servei a l'Estat.