accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
23/04/2019

Edició de primavera de la Revista MUFACE (núm. 247)

La versió digital de la revista dedica diversos reportatges a la implantació de l'Administració Electrònica i a la ‘revolució’ digital de la Mutualitat

Parlen el director del Prado, Miguel Falomir, i el secretari general d'Administració Digital Fernando de Pablo

L'edició de primavera de la revista de MUFACE ja es pot consultar en la seva versió digital. El número dedica diversos reportatges a la implantació de l'Administració Electrònica al nostre país, que ocupa el quart lloc entre els què més han progressat en la digitalització durant els últims quatre anys.

Sobre aquest tema, la revista, en un treball que porta per títol “La revolució digital de MUFACE”, fa un ampli repàs dels serveis que els mutualistes ja poden realitzar a través de la seu electrònica de la Mutualitat i dóna compte de les jornades de treball que van reunir a Madrid, per tractar sobre aquesta matèria, als directors provincials de l'organisme. Unes jornades que van ser inaugurades pel secretari d'Estat de Funció Pública, José Antonio Benedicto, i en les quals el secretari general d'Administració Digital, Fernando de Pablo, va presentar una ponència sobre “La transformació digital en l'Administració Pública”.

És precisament De Pablo qui protagonitza la primera de les entrevistes de la publicació. Per la seva banda, el director general de MUFACE, Antonio Sánchez, dedica l'editorial també a aquest assumpte, clau en el Pla d'Impuls de la Mutualitat, destacant que “la digitalització permet concentrar els recursos en el que de debò genera valor afegit, l'atenció personal de qualitat”.

Els continguts de l'edició de primavera es completen amb referències al primer Consell General de l'any, un reportatge del servei provincial d'Alacant i les habituals seccions sobre Educació, Gen Gran. Cultura i Mutualistes pel Món, entre altres continguts. Especial esment mereix l'entrevista concedida a la revista pel director del Museu del Prado, Miguel Falomir, l'any en el qual la primera pinacoteca del món celebra el seu bicentenari.

Accedeixi aquí a la revista:Ventana nueva