accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
19/09/2019

Edició d'estiu de la Revista MUFACE (num.248)

La revista dedica un ampli reportatge a la gran transformació que està experimentant Correus, amb entrevista al director d'Organització, Tecnologia i Innovació de l'organisme, Enrique Ramírez Palacín.

Ja està en marxa el concurs de pintura

L'edició d'estiu de la revista de MUFACE ja està disponible en la seva versió digital. Sota el títol ‘Correus va amb tu’, el nombre dedica un ampli reportatge a la transformació tecnològica i digital que està experimentat l'organisme. L'article s'obre amb una entrevista a Enrique Ramírez Palacín,  director d'Organització, Tecnologia i Innovació de Correus,  i es tanca amb una altra a Sergio Peinado, responsable de l'àrea de Solucions Digitals & eCommerce Correus.

Entre els continguts de l'edició d'estiu destaca un article sobre els més de sis mil secretaris d'Ajuntament que hi ha a Espanya, garants de la legalitat dins de l'Administració Local. Així mateix, es  publica un resum de les bases del recentment convocat ‘Premi de Pintura BBVA 2019 per a mutualistes i empleats de MUFACE’.  També s'inclou un reportatge sobre el bon fer del servei provincial de Jaén, sense oblidar les habituals seccions sobre Educació, gent gran, salut, Mutualistes pel món i Cultura, on cal ressaltar una interessant entrevista a l'escriptora María Elvira Roca, autora del bestseller ‘Imperiofobia i llegenda negra’.