accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
04/05/2022

MUFACE es reuneix amb representants d'ANPE

Reunión MUFACE-ANPE 28-04-22

La directora general de MUFACE, Myriam Pallarés, ha mantingut una reunió amb representants d'ANPE, el sindicat majoritari en l'àmbit de l'ensenyament públic, en què s'han abordat les diferents demandes relatives al servei i les prestacions de la Mutualitat.

La directora general reitera el compromís de revitalitzar la Mutualitat

La directora general de MUFACE, Myriram Pallarés, ha mantingut una reunió amb representants del sindicat de professionals de l´ensenyament ANPE. A la cita, celebrada dijous passat 28 d'abril a la seu central de la Mutualitat, també hi va acudir la directora del Departament de Prestacions Sanitàries de MUFACE, Paula Roche. ANPE va estar representada per Mónica Sánchez, Esteban Serrano i José Francisco Venzalá.

Els representants sindicals van traslladar a la directora diferents demandes i reivindicacions relatives al servei i les prestacions de la Mutualitat, sol·licitant que s'afianci, potenciï i modernitzi MUFACE per assegurar que no es qüestioni la seva continuïtat.

Myriam Pallarés els va manifestar el seu compromís per “impulsar i revitalitzar MUFACE apostant per la seva pervivència i transmetent la seva confiança en la fortalesa del sistema després de la dura experiència de la pandèmia”. Així mateix, la directora general va plantejar la possibilitat d'“auditar el model actual per analitzar i millorar la seva eficiència i estudiar noves vies de treball juntament amb els Serveis de Salut de les comunitats autònomes”.

A la reunió, també es va parlar de les gestions per impulsar la implantació definitiva de la recepta electrònica concertada com a mètode de prescripció, dispensació i facturació. Respecte d'això, la directora general va ressaltar que “ja s'està avaluant quina serà la següent comunitat autònoma on fer-la viable, un cop verifiquem la consolidació a Astúries, on tot just fa un mes que està en marxa”.