accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
22/06/2022

Setmana de l'Administració Oberta a MUFACE

Semana de Administración Abierta en MUFACE

MUFACE ha programat diferents esdeveniments i tallers per donar a conèixer la seva gestió i orientar el col·lectiu en el marc de la Setmana d'Administració Oberta 2022.

Programa d'esdeveniments de la Mutualitat

Els serveis centrals i provincials de MUFACE han programat diferents esdeveniments per a la Setmana de l'Administració Oberta que se celebrarà entre el 27 de juny i l'1 de juliol. És una iniciativa impulsada mundialment per l'Aliança per al Govern Obert (Open Gov Week). El seu objectiu principal és apropar les administracions públiques a la ciutadania, basant-se en els principis del Govern Obert: transparència, rendició de comptes, participació ciutadana, integritat pública i col·laboració.

A Espanya, la Setmana de l'Administració Oberta (SAA) és coordinada i impulsada per la Direcció General de Governança Pública (Secretaria d'Estat de Funció Pública, del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública), amb la col·laboració del Fòrum de Govern Obert

Divulgació de continguts específics
Els esdeveniments programats per MUFACE pretenen donar a conèixer la Mutualitat com a organisme públic que gestiona un Règim Especial de la Seguretat Social mitjançant la divulgació de continguts específics relacionats amb la tasca diària de servei a mutualistes. D'una banda, se'n difon la contribució al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, en un webinar impartit des dels serveis centrals de la Mutualitat el proper 28 de juny; i de l'altra, es posaran en marxa tallers pràctics per difondre la transformació digital així com les eines que agiliten la gestió, com ara la Plataforma CEPIT (Incapacitat Temporal).

Els objectius se centren en neutralitzar la bretxa digital en el col·lectiu mutualista, ja es trobi o no en situació de jubilació, així com en arbitrar i difondre entre les administracions que col·laboren amb MUFACE tots els sistemes que siguin necessaris per facilitar la gestió dels fets vitals de les persones mutualistes.

Programació d'esdeveniments
Sobre aquesta base i amb una finalitat eminentment pràctica, d'assistència i orientació positiva i informació al col·lectiu mutualista, els serveis centrals i diferents serveis provincials de la Mutualitat han programat una sèrie d'esdeveniments que es detallen a continuació:

SERVEIS CENTRALS

Jornada de presentació del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR)
Tipus d'esdeveniment: Webinar (format en línia)
Data: 28 de juny


SERVEI PROVINCIAL D'ALBACETE

Presentació sobre prestacions de MUFACE i posterior resposta a consultes
Tipus d'esdeveniment: Presentació a la seu
Data: 29 de juny


SERVEI PROVINCIAL D'ALACANT

Serveis digitals al servei dels mutualistes: taller sobre ús de la web de MUFACE i seu electrònica.
Tipus d'esdeveniment: Taller informatiu i assessorament personalitzat als sol·licitants.
Dates: 27,28 i 29 de juny


SERVEI PROVINCIAL DE BARCELONA

Serveis digitals al servei de mutualistes: taller sobre ús de la web de MUFACE i seu electrònica.
Tipus d'esdeveniment: Taller
Data: 30 de juny


SERVEI PROVINCIAL DE CASTELLÓ

Serveis digitals al servei de mutualistes: taller sobre ús de la web de MUFACE i seu electrònica. Orientat al col·lectiu de mutualistes en situació de jubilació.
Tipus d'esdeveniment: Taller
Data: 27 de juny


SERVEI PROVINCIAL DE CÒRDOVA

Serveis digitals al servei de mutualistes: taller sobre ús de la web de MUFACE i seu electrònica. Dirigit al personal funcionari d'institucions penitenciàries a Còrdova
Tipus d'esdeveniment: Taller
Data: 28 de juny


SERVEI PROVINCIAL DE LLEÓ

Serveis digitals al servei dels mutualistes: Taller pràctic de sol·licitud de prestacions via telemàtica i alta en cl@ve per a mutualistes.
Tipus d'esdeveniment: Taller
Dates: 27, 28, 29 i 30 de juny


SERVEI PROVINCIAL DE MÚRCIA

Serveis digitals al servei de mutualistes: punt d'atenció personalitzada per a l'ús de mitjans electrònics a MUFACE (App de Muface i alta a Cl@ve)
Tipus d'esdeveniment: Taller
Dates: 27, 28, 29 i 30 de juny, 1 de juliol


SERVEI PROVINCIAL DE PALÈNCIA

Serveis digitals de MUFACE. APP i Seu electrònica
Tipus d'esdeveniment: Taller
Data: 27 i 28 de juny


SERVEI PROVINCIAL DE VALLADOLID

Serveis digitals al servei dels mutualistes: taller sobre l´ús de l´aplicació MUFACE Mòbil
Tipus d'esdeveniment: Taller pràctic (cal acudir amb telèfon mòbil)
Data: 28 i 29 de juny


SERVEI PROVINCIAL DE SARAGOSSA

Serveis digitals al servei dels mutualistes: taller pràctic de sol·licitud de prestacions i alta a Cl@ve per a jubilats/des
Tipus d'esdeveniment: Taller
Dates: 27, 28, 29 30 de juny, i 1 de juliol


Transparència
Per ampliar continguts relatius a totes les administracions públiques i els seus esdeveniments a la Setmana d'Administració Oberta, el portal de la Transparència de l'AGE té disponible un

MAPA D'ESDEVENIMENTS

Assistència i proximitat al col·lectiu
Un dels pilars del Pla MUFACE Avanza 2021-2023 és la proximitat al col·lectiu. Participar a la Setmana de l'Administració Oberta per interactuar amb mutualistes més enllà de l'atenció diària de les oficines és un pas més en la consolidació d'una cultura centrada en persones, i no merament en les tecnologies. Aquests esdeveniments serviran, a més, per avaluar quin és el millor format per a aquest tipus de tallers, que MUFACE vol que formin part de la feina diària de les seves oficines.

Per a més informació:

Setmana de l'Administració Oberta a MUFACE