accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
07/06/2022

Lidia Sánchez inaugura la reunió de les direccions provincials de MUFACE

Lidia Sánchez, en la reunión directrores provinciales de MUFACE

La reunió semestral de direccions provincials de MUFACE, que s'està celebrant a Madrid, ha estat inaugurada per la secretària d'Estat de Funció Pública, Lidia Sánchez, que ha destacat la tasca diària dels serveis provincials a l'atenció a mutualistes i als projectes de millora de la Mutualitat.

Aposta per un major protagonisme i visibilitat dels serveis provincials

La secretària d'Estat de Funció Pública, Lidia Sánchez Milán, ha inaugurat aquest matí les primeres jornades de treball de les direccions provincials de MUFACE del present exercici. La trobada, que té caràcter semestral, serveix per coordinar l'activitat de la Mutualitat entre els Serveis Centrals i els Provincials.

Labor encomiable
En les seves paraules de benvinguda, Lidia Sánchez ha expressat el seu reconeixement a totes les direccions provincials per la tasca encomiable exercida durant els pitjors mesos de la pandèmia de Covid-19 i en la campanya de vacunació contra el coronavirus, així com per la vocació de servei , compromís i professionalitat que demostren dia a dia. La secretària d'Estat s'ha referit al Pla Muface Avanza 2021-2023 així com al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, com els mecanismes que permetran a la Mutualitat avançar en el camí de la modernització i convertir-la en un organisme més àgil, eficient, proper i sensible a les necessitats del col·lectiu mutualista.

 

Així mateix, Sánchez ha posat en valor la implicació dels directors i directores provincials en els projectes de millora constant que s'estan emprenent a la Mutualitat, tant en l'àmbit sanitari com en l'assistencial; un treball que redundarà sempre en un millor servei al col·lectiu mutualista, amb els instruments que proporciona la modernització però sense perdre de vista els valors tradicionals d'un organisme que compta amb més de quaranta anys d'existència, tenint en compte que el tracte humà és el gran valor afegit de la Mutualitat.

 

Tot seguit, la directora general de MUFACE, Myriam Pallarés, ha presentat els continguts de les jornades, destacant l'important paper que juguen les direccions provincials com a part indissociable de l'equip directiu de la Mutualitat. De fet, i per primera vegada en aquestes reunions, han estat els diferents directors i directores, dividits en vuit grups de treball, que s'encarregaran d'exposar i coordinar els diferents temes a tractar durant els dos dies en què es desenvolupa la convenció .