accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
17/01/2022

Edició d'hivern de la Revista MUFACE

L'edició d'hivern de la Revista MUFACE ja està disponible. Entre els temes principals destaquen una entrevista a la ministra d'Hisenda i Funció Pública, María Jesús Montero, així com un ampli reportatge sobre com han viscut els nostres mutualistes residents a La Palma, la catàstrofe provocada pel volcà.

Mª. Jesús Montero: "El Govern aposta per MUFACE"

"El Govern segueix apostant pel manteniment i la consolidació de MUFACE", diu María Jesús Montero, ministra d'Hisenda i Funció Pública, a l'entrevista que obre el número 252 de la Revista MUFACE. A la portada i pàgines interiors es dedica un ampli espai a la greu situació viscuda per molts mutualistes residents a La Palma després de l'erupció del volcà de Cumbre Vieja. Un altre dels grans temes és el dedicat al Premi de Pintura BBVA 2021 amb una entrevista al guanyador d'aquesta edició: Antonio Cáceres.

Salut Digital

Així mateix, a l'apartat de Salut, s'aborda la recent aprovació de l'Estratègia Nacional de Salut Digital, amb una entrevista a Juan Fernando Muñoz, secretari general de Salut Digital, Informació i Innovació del Sistema Nacional de Salut, en què detalla els aspectes més importants d'aquest pla.

Trastorns de l'Espectre Autista

Altres assumptes d'interès són, dins de la secció d'Educació, una entrevista a Beatriz Ruiz, especialista en Trastorns de l'Espectre Autista (TEA); i, en Gent Gran, la importància de fer esport a la tercera edat. A la secció Mutualistes pel món, la consellera Cultural a Copenhaguen, Laura García, parla de com és la vida a la capital de Dinamarca i en què se centra principalment la seva feina.

Jo sóc...

La revista inaugura, a més, una nova secció: 'Jo soc...', en què els mutualistes explicaran en què consisteix el cos al qual pertanyen i com i on desenvolupen la seva vida professional. En aquesta primera ocasió parla Fabiola Solino, del Cos Superior de Sistemes i Tecnologies de la Informació de l'Administració de l'Estat.

Accediu aquí al contingut complet de la revista en línia.