accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
02/09/2020

Subhasta d'immobles de MUFACE

S'ha publicat en el BOE l'anunci d'alienació per subhasta pública de diferents immobles de MUFACE radicats a Guadalajara, Lleida, Sevilla, Terol i Saragossa.

L'operació patrimonial afecta a cinc capitals

La Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat anuncia l'alienació per subhasta pública de sis immobles radicats en cinc províncies. Així figura en el BOE de l'1 de setembre, que publica la Resolució de 27 d'agost de 2020 de MUFACE, en la qual  es detallen els termes d'aquesta operació patrimonial.

La subhasta es realitzarà en una única crida amb proposició a l'alça en sobre tancat. Els immobles, tots urbans, es troben en situats a Guadalajara, Saragossa, Sevilla, Lleida (dos locals) i Terol.

El detall d'aquests immobles s'inclou en el plec de condicions de data 25 d'agost de 2020, que obra a la disposició dels interessats tant en la Secretaria General de la Mutualitat com a la pàgina web: veure enllaç

L'últim dia per a la presentació d'ofertes és l'1 d'octubre i l'obertura d'aquestes es realitzarà en acte públic el 28 d'octubre a la seu central de MUFACE (Pº Juan XXIII, 26, de Madrid).

Les visites als immobles es podran realitzar prèvia cita concertada en el Servei d'Administració Patrimonial de MUFACE a través d'aquest correu electrònic: patrimoniofe@muface.es

Les consultes seran ateses en els telèfons 912739868 i 912739502 i en els Serveis Provincials en la demarcació dels quals radica l'immoble. Les dades de contacte es poden trobar en aquest enllaç.

Les actuacions patrimonials d'alienació  i la seva difusió s'emmarquen dins les mesures del Pla d'Impuls 2017-2020 de la Mutualitat, tendents a la racionalització i posada en valor del patrimoni immobiliari de MUFACE, i es tracta de mesures permanents i no conjunturals. La seva difusió evidencia el compromís de gestió i transparència d'aquest organisme i pretén la màxima concurrència d'ofertes possible per a l'adquisició de béns que no tenen ús per l'administració pública en l'actualitat, però poden ser interessants per al mercat privat de compra i venda.