accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
30/03/2020

Farmàcia i Creu Roja: medicaments a domicili

El Consell General de Col·legis Farmacèutics i Creu Roja han arribat a un acord per al lliurament a domicili de medicaments que pot beneficiar a molts mutualistes.

L'acord beneficia a molts mutualistes

El Consell General de Col·legis Farmacèutics i Creu Roja han arribat a un acord de col·laboració que pot ser d'interès per a molts mutualistes de MUFACE amb problemes per acudir a la farmàcia en aquests dies de confinament per la crisi del coronavirus.

Les més de 22.000 farmàcies i la xarxa de més de 200.000 persones voluntàries de la Creu Roja han sumat les seves forces per facilitar el lliurament a domicili de medicaments a pacients en quarentena, amb problemes de mobilitat, malaltia aguda –inclosos els afectats per Covid-19- crònics complexos amb malalties respiratòries o que suposin un dèficit de la immunitat, diabètics i amb malalties cardiovasculars. L'acord, estarà vigent mentre es mantingui l'estat d'alarma decretat pel Govern.

Lliurament a domicili

El servei podrà incloure el lliurament de medicaments al domicili de la persona que ho demandi, amb i sense recepta mèdica, del SNS i de recepta mèdica privada, productes sanitaris i productes de salut.

Els interessats podran sol·licitar el seu medicament a qualsevol farmàcia del seu municipi o municipi limítrof en cas que al seu no hi hagi farmàcia.

Per a més detalls sobre la prescripció de receptes –tant en paper com a electròniques-, la gestió i el lliurament de les comandes així com el pagament d'aquestes, poden consultar aquest enllaç.