accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
20/07/2020

S'amplia la cita prèvia per Seu Electrònica i 060

Barcelona, Castelló, Jaén i Navarra ja disposen des d'avui del sistema de cita prèvia a través de Seu Electrònica i el telèfon 060. Ja són 17 províncies en les quals es pot demanar cita per aquests canals.

Entren Barcelona, Castelló, Jaén i Navarra

Quatre noves províncies s'han sumat avui al sistema de cita prèvia de MUFACE a través de Seu Electrònica i el telèfon 060. L'engegada d'aquest servei en els serveis provincials de Barcelona, Castelló, Jaén i Navarra, on resideixen 109.894 mutualistes titulars i beneficiaris, fa que ja siguin 17 les províncies en les quals es poden utilitzar aquests canals de sol·licitud de cita.

La cita prèvia es pot demanar des d'avui en aquestes quatre províncies per acudir a partir del 3 d'agost, data en què serà obligatòria sol·licitar-la per aquests canals. Els mutualistes que necessitin anar al seu servei provincial de Barcelona, Castelló, Jaén o Navarra abans d'aquesta data poden trucar per telèfon o escriure un correu electrònic a la seva oficina corresponent.

La relació de províncies amb cita prèvia a través de seu electrònica i telèfon 060 és, a dia d'avui: Albacete, Alacant, Badajoz, Barcelona, Cadis, Castelló, Còrdova, Granada, Jaén, Las Palmas,  Màlaga, Madrid, Múrcia, Navarra, Sevilla, Tenerife i València.


Com sol·licitar-la

Per sol·licitar cita prèvia a la seu electrònica de MUFACE no es precisa identificació electrònica, tan sols un DNI i un número de telèfon mòbil. Quant a la trucada al 060, s'aconsella dir al principi “cita Prèvia MUFACE” perquè la tramitació sigui més senzilla. Per acabar el procés correctament, en tots dos canals cal confirmar la cita quan ho requereix la locució telefònica o la pantalla de l'aplicació, ja que d'una altra manera no es completa el procediment.

En la resta de províncies, de moment, n'hi ha prou amb trucar al telèfon o escriure un email a l'adreça de cada servei provincial per sol·licitar la corresponent cita.


Sense cita, solament les urgències sanitàries

En Muface solament s'atenen, sense cita, les urgències d'assistència sanitària, i amb cita prèvia les gestions que no puguin resoldre's per altres mitjans. La Mutualitat recorda que gestions tals com la sol·licitud de talonaris, la de subsidi d'incapacitat temporal o reintegrament de despeses de farmàcia no seran ateses presencialment en les seves oficines.


Limitació d'aforaments

La cita prèvia és obligatòria des del passat 25 de maig en les oficines de MUFACE, d'acord amb les instruccions de la Secretaria General de Funció Pública vigents en totes les oficines de l'Administració General de l'Estat. Així mateix, s'han limitat els aforaments de les oficines i l'objectiu és racionalitzar l'afluència de persones, potenciant al temps la seu electrònica, el telèfon, el correu electrònic o l'App per a dispositius mòbils com a canals alternatius a l'atenció presencial.