accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
05/02/2020

Reunió de Myriam Pallarés amb el CSIF

La directora general de MUFACE, Myriam Pallarés, ha mantingut una trobada amb representants sindicals del CSIF en la qual s'han abordat temes com el trasllat de competències del règim de classes passives i el nou concert sanitari.

Compromís amb el "model MUFACE"

La directora general de MUFACE, Myriam Pallarés, juntament amb la secretària general de la Mutualitat, Elena Méndez, han mantingut una reunió informativa amb representants del CSIF a la seu central de l'organisme. Per part del sindicat han assistit Francisco Lama, secretari nacional d'Acció Sindical; Francisco Camarillo, assessor de la direcció nacional, i  Mª Carmen Espejo, membre del Consell General de MUFACE.

Classes passives

Durant la trobada, s'han abordat temes d'interès per a la Mutualitat, tals com el trasllat de competències del règim de classes passives al Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions. Pallarés ha manifestat que el canvi “no sembla respondre a una futura reforma del règim, sinó a raons de millora en la gestió”.

Referent a això, la directora general ha afegit que, des del Govern, “se seguirà apostant pel mutualisme, mantenint el model actual, al mateix temps que MUFACE seguirà avançant en objectius fonamentals com el de l'impuls digital i la modernització de l'organisme”.

Concert

Un altre assumpte tractat en la reunió ha estat el del nou concert sanitari 2020-2021, valorat positivament pels representants sindicals, tota vegada que “millora l'assistència i incorpora nous serveis de la cartera comuna del Sistema Nacional de Salut”.