accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
15/01/2020

Cita prèvia en les oficines de Sevilla i Alacant

Els mutualistes de Sevilla i Alacant poden demanar cita prèvia per acudir a les seves respectives oficines provincials des del 15 de gener. L'engegada efectiva del sistema serà a partir del dilluns, 3 de febrer.

Serà obligatòria des d'el 3 de febrer

Els serveis provincials de Sevilla i Alacant implantaran el sistema de cita prèvia, dins del procés de millora continua de la qualitat que està suposant la transformació digital de MUFACE.  Des del dimecres 15 de gener, els mutualistes de Sevilla i Alacant podran demanar cita prèvia per començar a acudir a les seves respectives oficines provincials a partir del dilluns, 3 de febrer, data de l'engegada efectiva del sistema, a partir de la qual demanar cita serà obligatori.

Molt senzill

Per realitzar la sol·licitud a través de la web n'hi ha prou amb posar el nom, cognoms, DNI i un número de telèfon. No es requereix identificació electrònica ni registre previ. Es gestiona a través de la web de MUFACE, entrant a la seu electrònica, apartat "Otros"

També es pot realitzar el tràmit trucant al 060, a través d'un servei d'atenció telefònica habilitat a aquest efecte.

La informació necessària per utilitzar el servei es troba en la pàgina web de la Mutualitat, en  l'apartat Oficines amb cita prèvia, dins de "Atenció al Mutualista".

Els mutualistes d'ambdues províncies estan sent informats per correu electrònic sobre els detalls de la implantació d'aquest sistema. Així mateix s'ha remès una carta en paper a determinats segments de mutualistes que no han aportat la seva direcció d'email  a MUFACE