accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
28/09/2018

Muface condecora als seus funcionaris més veterans

Més de 250 funcionaris de la Mutualitat reben la medalla en reconeixement a 35 anys de servei a l'Estat

35 anys al servei de l'Estat

Dos-cents cinquanta-sis funcionaris i membres del personal laboral de MUFACE han estat distingits amb la medalla que acredita els, almenys, 35 anys de servei a l'Estat. D'ells, cent tres van estar presents en l'acte central de lliurament d'aquesta distinció, celebrat el dijous 27 de setembre en el Gran Amfiteatre del Col·legi de Metges de Madrid i que va ser presidit pel director general de MUFACE, Antonio Sánchez, el secretari general d'Administració Digital, Fernando de Pablo, i la secretària general de la Mutualitat Myriam Pallarés.

Aquesta medalla, establerta en l'Ordre Ministerial Comunicada del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública de 26 de març de 2018, reconeix els mèrits contrets pels empleats públics al llarg de la seva carrera administrativa, i la seva concessió s'inscriurà en un registre creat a aquest efecte, així com en el Registre Central de Personal.

Al costat de Sánchez, De Pablo i Pallarés, van fer lliurament de les distincions els directors dels departaments de Prestacions Sanitàries, Patrícia Orden, de Prestacions Socials, Francisco Lara, i de Gestió Econòmica i Financera, Rubén Baz. En l'acte també van estar presents representants dels sindicats de funcionaris CSIF i CCOO.

Reconeixement i agraïment

Abans de procedir al lliurament de les medalles va intervenir la secretària general de MUFACE, qui va destacar que a més d'un reconeixement la distinció era, sobretot, un “agraïment per tants anys de treball al servei de la societat”. Pallarés va destacar també que “en aquesta etapa de transformació i revitalització de l'organisme m'agradaria conformar un sistema de recursos humans en el qual siguin protagonistes la gestió del talent, la motivació, el coneixement, l'eficiència i per descomptat les persones”.

A continuació, es van llegir els missatges que van enviar alguns dels funcionaris que no van poder desplaçar-se a Madrid a rebre la distinció, en els quals es va posar de manifest un sentiment compartit de pertinença a la Mutualitat, així com la satisfacció per desenvolupar o haver desenvolupat durant tants anys un treball que ha incidit en múltiples casos en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans.

Van ser precisament aquests dos sentiments, el de pertinença i el de la satisfacció per prestar un servei essencial al ciutadà, els eixos del discurs amb el qual va tancar l'acte el director general de MUFACE, Antonio Sánchez: “Em correspon gestionar i cuidar un llegat de 42 anys d'història, i que és patrimoni dels funcionaris i les seves famílies”.

Moment il·lusionant

El director general va voler subratllar que el terme “vocació” està estretament associat als que presten servei en MUFACE: “Només els qui treballem aquí sabem l'apassionant i gratificant que és la nostra tasca. Alguna cosa tindrà MUFACE que ningú es vol anar i el que se'n va, torna. Alguna cosa tindrà MUFACE que ens motiva a assumir esforços i treballs addicionals per sobre de l'estricte compliment de deure”, va recalcar Sánchez.

Durant la seva intervenció, el director general va donar especialment les gràcies a tots aquells funcionaris que realitzen una missió essencial, i en ocasions impagable, en moltes províncies d'Espanya, atenent sense dubtar les urgències dels mutualistes i, si cal,  fora del seu horari oficial de treball.

Finalment, Antonio Sánchez va fer referència expressa al que va qualificar com a “moment il·lusionant” pel qual travessa MUFACE, citant com a fites del nou impuls que viu l'organisme el Concert Sanitari i els nous serveis addicionals en ell inclosos, el projecte d'implantació de la recepta electrònica, i els projectes de modernització tecnològica destinats a millorar significativament el servei al mutualista i la imatge de la Mutualitat.

“En anys de cert abatiment, ha estat difícil mantenir alta la moral. Hem volgut recuperar l'autoestima de l'organisme i la grandesa de la nostra família. I és el moment d'il·lusionar-se de nou”, va concloure el director general.