accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
05/09/2018

Ja es pot sol·licitar el subsidi de jubilació a través d'internet

Els mutualistes que accedeixin a la jubilació forçosa per edat o per incapacitat permanent per al servei, podran realitzar la sol·licitud a través de la seu electrònica de la Mutualitat.

Disponible a través de la seu electrònica de Muface

Els mutualistes que accedeixin a la jubilació forçosa per edat o per incapacitat permanent per al servei, ja no s'hauran de desplaçar personalment a les oficines de MUFACE per sol·licitar el subsidi corresponent. A partir d'ara, podran realitzar aquesta sol·licitud a través de la seu electrònica de la Mutualitat, https://sede.muface.gob.es/(link is external) utilitzant els procediments d'identificació prevists per a la tramitació electrònica.

Aquesta mesura, que s'emmarca dins de l'objectiu d'eliminació de traves i agilització de procediments previst en la Llei de Procediment Administratiu, suposa un notable avanç en termes de gestió i econòmics. Incorpora, a més, la notificació electrònica de la seva resolució i afecta a un gran nombre de persones, ja que aquest subsidi va aconseguir en 2017 la xifra de 5.917 beneficiaris.

A més d'oferir un canal addicional de servei per al mutualista, permet major comoditat i rapidesa en la tramitació del subsidi, al mateix temps que comporta un estalvi anual d'al voltant de mig milió d'euros, segons els barems estipulats en el Pla de Simplificació Administrativa de 2015. També suposa la continuació del procés d'ampliació dels serveis de la seu electrònica de MUFACE, en la qual està previst integrar tots els procediments de prestacions que fins ara es procuraven per altres mitjans.

No obstant això, aquells mutualistes que prefereixin sol·licitar els diferents subsidis pels canals habituals, podran seguir fent-ho obtenint els impresos de la pàgina web de la Mutualitat (“Descàrrega d'impresos”).

El desenvolupament de la sol·licitud telemàtica del subsidi de jubilació, que han dut a terme els departaments de Prestacions Socials i  d'Informàtica de MUFACE, és una de les 25 mesures establertes en el Pla d'Impuls de la mutualitat.

PER SOL·LICITAR SUBSIDI DE JUBILACION:

https://sede.muface.gob.es/