accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
13/11/2018

Reunió de treball amb els director provincials

El secretari d'Estat de Funció Pública, José Antonio Benedicto, ha obert la trobada que reuneix a Madrid, els dies 13 i 14 de novembre, als 50 directors provincials de la Mutualitat, així com als de les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla.

El secretari d'Estat de Funció Pública inaugura la trobada

El secretari d'Estat de Funció Pública, José Antonio Benedicto, ha obert la trobada que reuneix a Madrid, els dies 13 i 14 de novembre, als 50 directors provincials de la Mutualitat, així com als de les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla. Durant la seva intervenció, Benedicto va traslladar als directors el seu suport i el de la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Mertitxell Batet, al pla de modernització en el qual es troba immers MUFACE.

“La millora dels serveis que presta MUFACE és una prioritat”, va recalcar Benedicto, per a continuació referir-se a la important labor que realitza el personal de la Mutualitat, “únic organisme de la Secretaria d'Estat que té contacte directe amb els ciutadans, en aquest caso funcionaris i els seus familiars”.

El secretari d'Estat es va referir així mateix al Pla d'Impuls, i va voler destacar el projecte “que més il·lusió ens fa, el de la implantació de la recepta electrònica en el nostre col·lectiu”. Referent a això, va assenyalar que el Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut, en la seva reunió d'aquesta setmana, tractarà sobre l'extensió d'aquest projecte a tots els mutualistes d'opció pública.

Pla d'Impuls

A continuació, el director general de la Mutualitat, Antonio Sánchez, va informar àmpliament del grau de compliment dels 25 projectes que conformen el Pla d'Impuls, així com els propers objectius de la institució. En aquest sentit, Sánchez va insistir en el lideratge que han d'assumir els directors provincials, en l'àmbit de les seves competències, per a un òptim desenvolupament del pla.

Després de la intervenció del director general, la directora del Departament de Prestacions Sanitàries, Patrícia Orden Quinto, i el director del Departament de Gestió Econòmica i Financera, Rubén Baz, van informar sobre la nova eina de Farmàcia de Dispensació Hospitalària (FDH), que substituirà a SIGMA el proper 10 de desembre. Orden Quinto va fer així mateix referència, entre altres assumptes, a la reducció, en els primers vuit mesos de 2018, dels terminis de resolució de les reclamacions que s'eleven a la Comissió Mixta Nacional.

La sessió vespertina es va dedicar a la presentació, per part del cap de la Unitat Informàtica, Santiago Graña, i de Silvia Lacleta, assessora en la Unitat de Suport, de la nova pàgina web de la Mutualitat. La primera jornada de la trobada la va tancar la secretària general, Myriam Pallarés, que va informar sobre l'engegada, per primera vegada en la Mutualitat, d'un sistema de productivitat per objectius.