accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
25/05/2018

DKV incorpora més de 3.000 nous metges a la seva oferta per a mutualistes

L'entitat asseguradora DKV ha incorporat 3.035 metges nous al seu quadre assistencial per a mutualistes. La millora s'ha produït sobretot en Medicina General, Pediatria i Ginecologia.

L'asseguradora reforça el seu quadre assistencial

DKV ha incorporat 3.035 metges nous al quadre mèdic per a mutualistes amb l'objectiu de reforçar la seva oferta de cara al proper mes de juny. La millora del quadre s'ha produït sobretot en les especialitats de Medicina General (244), Pediatria (167) i Ginecologia (366).

Quant a les províncies més reforçades destaquen Barcelona (1.582 metges addicionals) i València (477), encara que l'increment, en termes percentuals, és també molt significatiu en un bon nombre de províncies, entre elles Toledo, Cadis, Màlaga, la Corunya i Càceres.

El concert en vigor  ofereix a mutualistes i beneficiaris l'opció de canviar de companyia asseguradora en el mes de juny, a més de l'habitual canvi ordinari que va tenir lloc en el mes de gener.

DKV és una de les companyies vinculada a MUFACE des dels inicis de la Mutualitat, està implantada en tot el territori nacional amb una àmplia xarxa d'oficines d'assegurances de salut (link is external) i consultoris, on treballen gairebé 2.000 empleats que donen servei a prop de 2 milions de clients.

Llistat complet per localitats