accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos
22/06/2020

Cita prèvia per seu electrònica i 060

Hui s'incorporen cinc nous servicis provincials per a sol·licitar cita prèvia a través de la seu electrònica i el telèfon 060. Ja són 13 les oficines que compten amb estos canals, des dels quals es pot demanar cita en qualsevol moment.

S'incorporen Badajoz, Madrid, Múrcia, Las Palmas i Tenerife

Cinc nous servicis provincials de MUFACE expliquen des d'hui amb la seu electrònica i el telèfon 060 com a canals per a sol·licitar la cita prèvia en les seues oficines, obligatòria en totes les de la Mutualitat des del passat 25 de maig.

Per a obtindre cita a partir del 6 de juliol, els mutualistes de Badajoz, Madrid, Múrcia, Las Palmas i Tenerife, hauran d'utilitzar la seu electrònica o el telèfon 060. Des d'hui, 22 de juny, ja estan disponibles per a sol·licitar la cita prèvia per aquests canals. Estes oficines se sumen així a les d'Albacete, Alacant, Cadis, Còrdova, Granada, Màlaga, Sevilla i València, que ja utilitzen estes vies per a sol·licitar una cita en l'oficina corresponent.

El telèfon 060 i seu electrònica (aplicació comuna de la Secretaria General d'Administració Digital)  aporten el valor afegit de la seguretat i traçabilitat,  i la possibilitat de concertar cita en qualsevol moment, fins i tot fora d'hores d'oficina. A més, són dos canals clau en oficines amb un volum important de gestió, com les quals hui s'incorporen.

El cas especial de Madrid

En el cas del Servici Provincial de Madrid, ha de tindre's en compte la distribució de gestions entre les cinc oficines  que apareix detallada en este enllaç, i que s'advertirà tant en la seu electrònica com en les telefonades al 060.

Com demanar cita

Per a sol·licitar cita prèvia en la seu electrònica de MUFACE no és precisa identificació electrònica, tan sol un DNI i un número de telèfon mòbil, entrant en este enllaç. Quant a la telefonada al 060, s'aconsella dir  al principi “cita Prèvia MUFACE”. Si es precisa cita abans del 6 de juliol a Badajoz, Múrcia, Las Palmas, Tenerife o qualsevol de les oficines de Madrid, n'hi ha prou amb cridar al telèfon o escriure un email a la direcció de cada servici provincial per a demanar la corresponent cita, en este enllaç.

Limitació d'aforaments

La cita prèvia és obligatòria des del passat 25 de maig en totes les oficines de la Mutualitat. S'han limitat els aforaments de les oficines i l'objectiu és racionalitzar l'afluència de persones, potenciant al temps la seu electrònica, el telèfon, el correu electrònic, el formulari web  o l'App per a dispositius mòbils, com a exemples de canals alternatius al presencial.

I sempre amb estes premisses: en MUFACE només s'atendran sense cita prèvia les urgències d'assistència sanitària, i, amb cita prèvia obligatòria, les gestions que no puguen resoldre's per un altre mitjà. Els assumptes que puguen resoldre's per una via diferent, per exemple: la sol·licitud de talonaris, la sol·licitud de subsidi d'incapacitat temporal o el reintegrament de gastos de farmàcia , no seran atesos presencialment en les oficines.

Sempre amb mascarilla

D'altra banda, els mutualistes hauran d'acudir a les oficines amb mascarilla, i, excepte casos de força major, sense anar acompanyats, d'acord amb la normativa vigent.

La informació completa sobre els canals que atenen la sol·licitud de cita en cada servici provincial es pot trobar en este enllaç.