accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Nous mutualistes

Benvingut a la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat  ( MUFACE).

Esperem que la informació d'esta pàgina especial per a mutualistes de nou ingrés li siga útil. Com sap, *Muface és un sistema d'assegurament públic en el qual pot realitzar-se  elecció d'entitat sanitària, així que vosté podrà optar sistemàticament sanitari públic ( INSS), o privat a través d'entitats concertades, i  en tots dos es garantix la provisió de la cartera de servicis del Sistema Nacional de Salut. Amb finalitats merament informatives, i perquè compte amb elements de juí per a realitzar la seua elecció, veja els enllaços que apareixen a continuació:

* Sistema sanitari públic.

SERVICIS PÚBLICS DE SALUT.

* Entitats concertades: Les entitats privades que actualment tenen concert amb *Muface són les que seguixen. Entre en cada enllaç i informe's sobre la seua oferta.

    ADESLAS((Abre en nueva ventana) Obri en nova finestra)
    *ASISA(Obri en nova finestra)
    * DKV(Abre en nueva ventana) (Obri en nova finestra)
    *IGUALATORIO *MEDICO DE CANTÀBRIA.(Obri en nova finestra)

AVISO 2021:

POT TROBAR AQUÍ (Abre en nueva ventana) RECOMANACIONS I INSTRUCCIONS ESPECÍFIQUES PER A  NOUS I NOVES MUTUALISTES QUE HAN ESTAT NOMENATS PARA:

  • COS TÈCNIC AUXILIAR D'INFORMÀTICA, INGRÉS LLIURE ( .Resolució de 18 de desembre de 2020, de la Secretaria d'Estat de Política Territorial i Funció Pública, per la qual es nomenen funcionaris de carrera, pel sistema general d'accés lliure, del Cos de Tècnics Auxiliars d'Informàtica de l'Administració de l'Estat.)
  • COS GENERAL AUXILIAR DE L'ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT, PROMOCIÓ INTERNA.
  • COS GENERAL AUXILIAR DE L'ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT, ingreso lliure.


Altres recomanacions

  • RECORDE: Si és vosté docent de nou ingrés o pertany a un cos amb alta massiva,, podrà realitzar la seua opció de manera electrònica quan prenga possessió com a funcionari o funcionària en pràctiques. Rebrà informació sobre açò en un correu electrònic de *Muface, que s'enviarà a la direcció que haja facilitat al seu òrgan de personal.
  • Tots els nous mutualistes poden realitzar l'alta de beneficiaris electrònicament a la seu electrònica de MUFACE. Accedeixi al servei en aquest enllaç.

TOTS ELS NOUS MUTUALISTES

Igualment, recomanem a tots els i les mutualistes que obtinguen ja alguna identificació electrònica vàlida ( Cl@ve Permanent o Cl@ve PIN, Certificat Electrònic o DNI electrònic) per a relacionar-se amb nosaltres, ja que algunes ajudes han de ser tramitades obligatòriament de manera digital.

Li recomanem l'ús de Cl@ve, que no precisa programari afegit ni targeta física. La identificació Cl@ve pot obtenir-la com s'indica en aquest enllaç

GUIA DE BIENVENIDA A NOUS MUTUALISTES I INFOGRAFÍA.

Enllaç a la Guia de Bienvenida.(Abre en nueva ventana)

Enllaç a Infografia per a Nous mutualistes(Abre en nueva ventana)