accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Nous mutualistes

Benvingut a la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat  ( MUFACE).

Esperem que la informació d'esta pàgina especial per a mutualistes de nou ingrés li siga útil. Com sap, *Muface és un sistema d'assegurament públic en el qual pot realitzar-se  elecció d'entitat sanitària, així que vosté podrà optar sistemàticament sanitari públic ( INSS), o privat a través d'entitats concertades, i  en tots dos es garantix la provisió de la cartera de servicis del Sistema Nacional de Salut. Amb finalitats merament informatives, i perquè compte amb elements de juí per a realitzar la seua elecció, veja els enllaços que apareixen a continuació:

* Sistema sanitari públic.

SERVICIS PÚBLICS DE SALUT.

* Entitats concertades: Les entitats privades que actualment tenen concert amb *Muface són les que seguixen. Entre en cada enllaç i informe's sobre la seua oferta.

    ADESLAS((Abre en nueva ventana) Obri en nova finestra)
    *ASISA(Obri en nova finestra)
    * DKV(Abre en nueva ventana) (Obri en nova finestra)
    *IGUALATORIO *MEDICO DE CANTÀBRIA.(Obri en nova finestra)

Pel que fa a el procediment per afiliació i realització de l'opció sanitària, hi ha dos sistemes:

1) NOUS / ES MUTUALISTES DOCENTS 2021 I ALTRES COSSOS AMB ALTA MASSIVA: ELECCIÓ D'ENTITAT SANITÀRIA

Si ets docent de nou ingréso ou pertanys a un cos amb alta massiva (consulta a la teva òrgan de personal) , podràs realitzar la teva opció de manera electrònic DESPRÉS DE SER NOMENAT com a funcionari o funcionària en pràctiques. Rebràs informació sobre això en un correu electrònic de Muface, que s'enviarà a l'adreça que hagis facilitat al teu òrgan de personal.No has de sol·licitar res fins que no rebis aquest email

De moment, aquí tens una carta de benvinguda de la nostra directora general ENLLAÇ

Recordi:

2) NOUS MUTUALISTES SENSE PROCÉS D'ALTA MASSIVA

Si no ets docent o no pertanys a un cos amb alta massiva (consulta a la teva òrgan de personal), si us plau, llegeix les instruccions que conté el document següent, per al moment en què prenguis possessió com a funcionari:

PDF INSTRUCCIONS NOUS MUTUALISTES DE COSSOS SENSE ALTA MASSIVA(Abre en nueva ventana)

 

I recorda:

  • Tots els nous mutualistes poden realitzar l'alta de beneficiaris electrònicament a la seu electrònica de MUFACE. Accedeixi al servei en aquest enllaç.
  •  

RECOMANACIONS I GUIA PER TOTS NOUS I NOVES MUTUALISTES

Igualment, recomanem a tots els i les mutualistes que obtinguen ja alguna identificació electrònica vàlida ( Cl@ve Permanent o Cl@ve PIN, Certificat Electrònic o DNI electrònic) per a relacionar-se amb nosaltres, ja que algunes ajudes han de ser tramitades obligatòriament de manera digital.

Li recomanem l'ús de Cl@ve, que no precisa programari afegit ni targeta física. La identificació Cl@ve pot obtenir-la com s'indica en aquest enllaç

GUIA DE BIENVENIDA A NOUS MUTUALISTES 

Enllaç a la Guia de Bienvenida.(Abre en nueva ventana)