accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Nous mutualistes

Benvingut/da a la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat  (MUFACE).

Esperem que la informació d'aquesta pàgina especial per a mutualistes de nou ingrés li sigui útil. Com sap, Muface és un sistema d'assegurament públic en el qual es pot realitzar elecció d'entitat sanitària, així que vostè podrà optar per sistema sanitari públic (INSS), o privat a través d'entitats concertades, i  en tots dos es garanteix la provisió de la cartera de serveis del Sistema Nacional de Salut. Amb finalitats merament informatives, i perquè compti amb elements de judici per realitzar la seva elecció, vegi els enllaços que apareixen a continuació:

* Sistema sanitari públic.

SERVEIS PÚBLICS DE SALUT.

* Entitats concertades: Les entitats privades que actualment tenen concert amb Muface són les següents. Entri a cada enllaç i informi's sobre la seva oferta.

    ADESLAS(Abre en nueva ventana)
    ASISA(Abre en nueva ventana)
    DKV(Abre en nueva ventana)
    IGUALATORIO MEDICO DE CANTABRIA.(Abre en nueva ventana)

AVISO  2021:

POT TROBAR AQUÍ (Abre en nueva ventana) RECOMANACIONS I INSTRUCCIONS ESPECÍFIQUES PER A  NOUS I NOVES MUTUALISTES QUE HAN ESTAT NOMENATS PARA:

  • COS TÈCNIC AUXILIAR D'INFORMÀTICA, INGRÉS LLIURE ( .Resolució de 18 de desembre de 2020, de la Secretaria d'Estat de Política Territorial i Funció Pública, per la qual es nomenen funcionaris de carrera, pel sistema general d'accés lliure, del Cos de Tècnics Auxiliars d'Informàtica de l'Administració de l'Estat.)
  • COS GENERAL AUXILIAR DE L'ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT, PROMOCIÓ INTERNA.
  • COS GENERAL AUXILIAR DE L'ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT, ingreso lliure.


Altres recomanacions

  • RECORDI: Si és vostè docent de nou ingrés o pertany a un cos amb alta massiva,, podrà realitzar la seva opció de manera electrònica quan prengui possessió com a funcionari o funcionària en pràctiques. Rebrà informació sobre això en un correu electrònic de Muface, que s'enviarà a l'adreça que hagi facilitat al seu òrgan de personal.
  • Tots els nous mutualistes poden realitzar l'alta de beneficiaris electrònicament a la seu electrònica de MUFACE. Accedeixi al servei en aquest enllaç.

TOTS ELS NOUS MUTUALISTES

Igualment, recomanem a tots els i les mutualistes que obtinguin ja alguna identificació electrònica vàlida ( Cl@ve Permanent o Cl@ve PIN, Certificat Electrònic o DNI electrònic) per relacionar-se amb nosaltres, ja que algunes ajudes han de ser tramitades obligatòriament de manera digital.

Li recomanem l'ús de Cl@ve, que no precisa programari afegit ni targeta física. La identificació Cl@ve pot obtenir-la com s'indica en aquest enllaç

GUIA DE BENVINGUDA A NOUS MUTUALISTES I INFOGRAFÍA.

Enllaç a la Guia de Benvinguda.(Abre en nueva ventana)