accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Nous mutualistes

Benvingut/da a la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat  (MUFACE).

Esperem que la informació d'aquesta pàgina especial per a mutualistes de nou ingrés li sigui útil. Com sap, Muface és un sistema d'assegurament públic en el qual es pot realitzar elecció d'entitat sanitària, així que vostè podrà optar per sistema sanitari públic (INSS), o privat a través d'entitats concertades, i  en tots dos es garanteix la provisió de la cartera de serveis del Sistema Nacional de Salut. Amb finalitats merament informatives, i perquè compti amb elements de judici per realitzar la seva elecció, vegi els enllaços que apareixen a continuació:

* Sistema sanitari públic.

SERVEIS PÚBLICS DE SALUT.

* Entitats concertades: Les entitats privades que actualment tenen concert amb Muface són les següents. Entri a cada enllaç i informi's sobre la seva oferta.

    ADESLAS(Abre en nueva ventana)
    ASISA(Abre en nueva ventana)
    DKV(Abre en nueva ventana)
    IGUALATORIO MEDICO DE CANTABRIA.(Abre en nueva ventana)

  • RECORDI: Si és vostè docent de nou ingrés, podrà realitzar la seva opció de manera electrònica quan prengui possessió com a funcionari o funcionària en pràctiques. Rebrà informació sobre això en un correu electrònic de Muface, que s'enviarà a l'adreça que hagi facilitat al seu òrgan de personal.
  • Tots els nous mutualistes poden realitzar l'alta de beneficiaris electrònicament a la seu electrònica de MUFACE. Accedeixi al servei en aquest enllaç.

Igualment, recomanem a tots els i les mutualistes que obtinguin ja alguna identificació electrònica vàlida ( Cl@ve Permanent o Cl@ve PIN, Certificat Electrònic o DNI electrònic) per relacionar-se amb nosaltres, ja que algunes ajudes han de ser tramitades obligatòriament de manera digital.

Li recomanem l'ús de Cl@ve, que no precisa software afegit ni targeta física. Pot obtenir Cl@ve en Oficines de Muface ( vegi aquí quines són). També pot fer-ho online, sense desplaçar-se i còmodament des del seu domicili, entrant en aquest enllaç (Abre en nueva ventana) i obrint l'opció "A través d'Internet sense certificat electrònic".

GUIA DE BENVINGUDA A NOUS MUTUALISTES I INFOGRAFÍA.

Enllaç a la Guia de Benvinguda.(Abre en nueva ventana)

Enllaç a Infografia per a nous mutualistes(Abre en nueva ventana)