accesskey_mod_conten
Barra separa capçalera de cos

Premio de Pintura 2021

FALLADA DEL PREMI 2021

El passat 26 d'octubre es va celebrar la reunió del jurat del Premi de Pintura BBVA-2021 per a mutualistes i empleats de MUFACE a fi de valorar les obres presentades i triar les guanyadores del concurs.

Presidit per *Myriam Pallarés *Cortón, directora general de MUFACE el jurat va estar compost pels següents vocals: Fernando Arnal Rubio, en representació del BBVA; Francisco Cruz de Castro, pintor de reconegut prestigi; Rosa María *Garcerán Piqueras, catedràtica de la Facultat de Belles arts de la Universitat Complutense de Madrid, i Juan Manuel del Camp Vera, representant de l'organització sindical triat en la corresponent reunió del Consell General de MUFACE. Com a secretària del jurat va actuar Elena Méndez Carmona, secretària general de MUFACE, amb veu però sense vot.

Una vegada examinades les 105 obres presentades a aquesta edició del concurs, el jurat va efectuar una selecció de 37 quadres, que van ser els que van obtenir un major nombre de vots.

Premiats

A continuació, i atenent a criteris d'innovació, interès, originalitat i domini de la tècnica, d'acord amb les bases del concurs, es van triar per unanimitat les tres obres guardonades amb el primer, segon i tercer premi, dotades, respectivament, amb 6.000 €, 4.500 € i 3.500 €. Aquests tres premis han recaigut en les següents obres:

 

Primer Premi:

Títol : Riu Duero en Soria

Lema: Riu Duero, Riu Duero

Autor: Antonio Càceres Paniagua

 

Segon Premi:

Títol: Contaminació

Lema: Mediterrani

Autor: Victoria *Gasané Álvarez

 

Tercer Premi:

Títol: Palacio de Cristall

Lema: Guillar

Autor: José Raúl Gil Rodríguez

Aquí podeu veure la resta de les obres seleccionades.

CATÁLOGO 2021(Abre en nueva ventana)