accesskey_mod_conten
Escombri separa capçalera de cos
  • 24/04/2024

    Convocades les Ajudes Assistencials 2024

    A partir del 25 d'abril, es podran sol·licitar les ajudes assistencials de MUFACE para despeses efectuades en el segon semestre de 2023. Aquestes ajudes beneficien a persones mutualistes jubilades o perceptores de prestació d'orfandat o viduïtat que compleixin els requisits contemplats en la Resolució de 15 d'abril de 2024 de MUFACE, publicada avui a el BOE.

     

  • 24/04/2024

    Atenció a mutualistes a través de videoconferència

    MUFACE ha engegat en el servei provincial de Burgos un projecte pilot d'atenció a mutualistes a través de videoconferència. Les cites podran ser sol·licitades per les persones adscrites a aquest servei provincial a partir del 24 d'abril. La petició es realitzarà pel canal telemàtic de cita prèvia. Està previst que s'estengui a altres oficines després de l'avaluació del seu funcionament.

  • 18/04/2024

    MUFACE, una Mutualitat saludable

    L'adhesió de MUFACE a la Declaració de Luxemburg, que va tenir lloc al setembre de 2023, va fer possible que entrés a formar part de la Xarxa Espanyola d'empreses Saludables (REES). Ara, la Mutualitat ha emprès diferents campanyes i iniciatives per potenciar la salut i benestar dels seus treballadors i treballadores, amb mesures com el repartiment gratuït d'ampolles d'alumini 100 % reciclat.

  • 17/04/2024

    Publicat l'espai web de Dades Obertes de MUFACE

    Dades obertes i reutilitzables de MUFACE

    MUFACE ha publicat el seu espai de Dades Obertes, tant a la pàgina web de la Mutualitat com a la pàgina de Dades Obertes del Govern d'Espanya, d'acord amb el previst en el Pla Estratègic MUFACE Avanza. Es tracta d'un primer pas en l'execució d'aquesta política pública.

  • 12/04/2024

    Reunió de MUFACE amb comunitats i ciutats autònomes sobre personal docent d'ensenyament no universitari

    La directora general de MUFACE, Myriam Pallarés, ha presidit una reunió telemàtica amb responsables de les comunitats autònomes el personal docent de les quals són mutualistes obligatoris i de Ceuta i Melilla. 

    Els més de 400.000 docents d'ensenyament no universitari en actiu són el col·lectiu més nombrós de MUFACE, gairebé el 62% dels titulars en situació d'actiu.

  • 05/04/2024

    Convocades les Ajudes sociosanitàries 2024

    Des del 5 d'abril poden sol·licitar-se les ajudes sociosanitàries per aquest any, que abasten malaltia psiquiàtrica crònica, oncològica i celíaca; atenció a la drogodependència i altres addiccions; autonomia personal; residències assistides o centres de dia i de nit, i situació de dependència.

  • 01/04/2024

    Reclamacions davant l'AEAT per règim transitori de mutualitats de previsió social

    Reclamacions davant l'AEAT

    L'Agència Estatal d'Administració Tributària (AEAT) ha habilitat el 20 de març un formulari per articular les reclamacions presentades per mutualistes a l'empara del règim transitori d'antigues mutualitats de previsió social establert en  la DT Segona de la Llei sobre l'Impost de la Renda de les Persones Físiques. També existeixen lleres en les Hisendes Forals per a aquesta fi.
    L'AEAT recaptarà de tots els organismes, inclòs MUFACE, les dades i documents necessaris.