accesskey_mod_conten
Agrane separa capçalera de cos

Premi de pintura 2019

Premi de Pintura BBVA-2019

Fallada del jurat, guanyadors i catàleg

El 25 d'octubre de 2019, es va constituir en sessió el jurat del Premi de Pintura BBVA-2019 per a mutualistes i empleats de MUFACE a fi de triar als guanyadors del concurs.

Presidit per Myriam Pallarés Cortón, Secretària General de MUFACE,  per suplència del Director General, el jurat va estar compost per les següents vocalías: Fernando Arnal Rubio, en representació de el  BBVA; Francisco Cruz de Castro, pintor de reconegut prestigi; Rosa María Garcerán Piqueras, catedràtica de la Facultat de Belles arts de la Universitat Complutense de Madrid, i Carolina Rodríguez García, representant de l'organització sindical triada en la reunió del Consell General de MUFACE, de 18 de juny de 2019. Com a Secretari va figurar Rubén Baz Vicente, director del Departament de Gestió Econòmica i Financera de MUFACE, per suplència de la Secretària General, que va actuar amb veu, però sense vot.

Una vegada examinades les 121 obres presentades a esta edició de el  concurs, el jurat va efectuar una primera selecció de  39  quadres, que van ser els que van obtindre major nombre de vots.

A continuació, i atenent a criteris d'innovació, interés, originalitat i domini de la tècnica, es van triar per unanimitat les tres obres guardonades, dotades amb 6.000, 4.500 i 3.500 euros respectivament. Estos tres premis han recaigut en els següents quadres:

 

  • Primer Premi:

Títol: Els Camps (El trànsit de la boira)

Autora: María del Pilar Cancio González

 

L'autora, amb el Secretari General de Funció Pública, Antonio Bendicto, i la secretària general de MUFACE, Myriam Pallarés:

 

  • Segon Premi:

Títol: Màscara Songie

Autor: José Javier Velilla Aguilar

 

  • Tercer Premi:

Títol: Homenatge a Unamuno

Autor: Francisco Tomás Medina Pérez

 

Pot veure ací el catàleg en línia(Obri en nova finestra)    amb les 39 obres seleccionades, incloses les tres que han sigut premiades.

 

Per a més informació, veja els siguentes documents: