accesskey_mod_conten
Agrane separa capçalera de cos

Premi de Pintura 2021

EDICIONS DEL PREMI DE PINTURA

L'última convocatòria del premi s'ha realitzat en 2021, tretzena edició del mateix. A més de la informació d'este apartat sobre la convocatòria vigent, marmitona en l'enllaç següent si li interessa informació sobre la convocatòria anterior:

 

Edició 2019  premi de pintura BBVA- MUFACE

 

PREMI DE PINTURA BBVA 2021

FALLADA DEL PREMI

El passat 26 d'octubre es va celebrar la reunió del jurat del Premi de Pintura BBVA-2021 per a mutualistes i empleats de MUFACE a fi de valorar les obres presentades i triar les guanyadores del concurs.

Presidit per Myriam Pallarés Cortón, directora general de MUFACE el jurat va estar compost pels següents vocals: Fernando Arnal Rubio, en representació del BBVA; Francisco Cruz de Castro, pintor de reconegut prestigi; Rosa María Garcerán Piqueras, catedràtica de la Facultat de Belles arts de la Universitat Complutense de Madrid, i Juan Manuel del Camp Vera, representant de l'organització sindical triat en la corresponent reunió del Consell General de MUFACE. Com a secretària del jurat va actuar Elena Méndez Carmona, secretària general de MUFACE, amb veu però sense vot.

Una vegada examinades les 105 obres presentades a esta edició del concurs, el jurat va efectuar una selecció de 37 quadres, que van ser els que van obtindre un major nombre de vots.

Premiats

A continuació, i atenent a criteris d'innovació, interés, originalitat i domini de la tècnica, d'acord amb les bases del concurs, es van triar per unanimitat les tres obres guardonades amb el primer, segon i tercer premi, dotades, respectivament, amb 6.000 €, 4.500 € i 3.500 €. Estos tres premis han recaigut en les següents obres:

 

Primer Premi:

Títol : Riu Duero en Soria

Lema: Riu Duero, Riu Duero

Autor: Antonio Càceres Paniagua

 

Segon Premi:

Títol: Contaminació

Lema: Mediterrani

Autor: Victoria Gasané Álvarez

 

Tercer Premi:

Títol: Palacio de Cristall

Lema: Guillar

Autor: José Raúl Gil Rodríguez

 

Ací pot veure la resta de les obres seleccionades.

Tant les obres premiades com les seleccionades seran exposades al públic, del 2 de novembre al 21 de novembre -podent-se prorrogar fins al dia de l'acte d'entrega dels premis-, en  els Servicis Centrals de MUFACE (edifici A) situats en el número 26 del Passeig Juan XXIII de Madrid. Els horaris de l'exposició seran de dilluns a divendres entre les 10:00 i les 13:00 hores, així com de dilluns a dijous entre les 16:00 i les 18:00 hores.

 

CATÀLEG 2021(Obri en nova finestra)

 

INFORMACIÓ GENERAL

S'ha convocat el “Premi de Pintura BBVA 2021 per a mutualistes i empleats de MUFACE". La convocatòria del certamen és conseqüència del conveni de col·laboració subscrit el 7 de juliol per MUFACE i l'entitat BBVA.Veja el conveni en este enllaç .

Després de l'obligat parèntesi imposat per la pandèmia en 2020, que va suposar que no es realitzara edició d'este premi, es recupera este instrument de col·laboració, en la qual és la tretzena convocatòria del premi. A ella, d'acord amb les bases del concurs, podran concórrer tots els mutualistes de MUFACE, independentment que es troben en actiu o jubilats, així com el personal que presta els seus servicis en la Mutualitat.

MUFACE recolza la promoció social i cultural del seu Col·lectiu,  així com l'oci actiu dels mutualistes en situació de jubilació i l'activitat extra-laboral dels seus mutualistes, en el cas d'empleats i empleades públiques en actiu, a través del desenvolupament de la seua expressió artística, com a complement de la seua activitat ordinària. En l'actualitat el BBVA i la Mutualitat col·laboren amb esta mateixa fi, pretenent fomentar i desenvolupar la dedicació dels i les mutualistes, donant lloc esta col·laboració a la convocatòria dels “Premis de Pintura BBVA, per a Mutualistes, Empleats i Empleades Públiques de Muface”.

El concurs està dotat amb una quantitat total de 14.000 euros, i estarà destinat a premiar l'adquisició de tres obres entre les seleccionades i designades pel jurat nomenat a este efecte. Els premis, per rigorós orde de preferència, tindran la següent dotació econòmica: 6.000 euros el primer premi; 4.500 euros el segon i 3.500 euros el tercer.

El certamen es desenvoluparà al llarg de l'últim quadrimestre de 2021, i s'anirà informant sobre els seus avanços a través d'este apartat de la pàgina web de la mutualitat,

Les obres podran entregar-se presencialment sol·licitant cita prèvia o bé a través d'agència de transport entre el 27 de setembre i el 22 d'octubre inclusivament, i tota la informació pot veure's en este enllaç a la nostra pàgina web. El telèfon per a sol·licitar la cita prèvia per a l'entrega o per a la realització de consultes és el 603729100, i també podran realitzar-se consultes en la següent direcció de correu electrònic:

premiopinturabbva@muface.es

DOCUMENTACIÓ INFORMATIVA