accesskey_mod_conten
Agrane separa capçalera de cos

BENVINGUDA DIRECTORA GENERAL 2023

Benvingut/a, mutualista  de nou ingrés en 2023:

Enhorabona per haver superat amb èxit les proves selectives. En data pròxima seràs nomenat/a com a funcionari/a en pràctiques en un Cos adscrit al mutualisme administratiu i adquiriràs des d'eixe moment la condició de mutualista obligatori/a de la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat (MUFACE), per la qual cosa aprofite per a donar-te la benvinguda.

Per a saber qui som i conéixer-nos millor, no dubtes a visitar nostra web https://www.muface.es/muface_home/muface_index.html on hem preparat un espai diferenciat per a nous mutualistes.

El model d'assistència sanitària de MUFACE et permet triar entre rebre l'assistència sanitària a través del servici de salut de la seua Comunitat Autònoma o a través de mitjans concertats. Per a prendre la millor decisió, pots accedir al nostre espai web relatiu a assistència sanitària nacional.

Una vegada que prengues possessió com a funcionari/a en pràctiques, i tan prompte com siga possible, hauràs de triar l'entitat per la qual opta, així com confirmar o corregir les seues dades personals, encara que ja estiguera assegurat en un altre règim. Per a la teua comoditat, hem disposat un servici en seu electrònica de la Mutualitat, dins de l'apartat “Servicis per a col·lectius específics”, en el qual podràs identificar-te a través de la plataforma Cl@ve, que permet l'ús de certificat digital, DNI-i, Cl@ve Permanent o Cl@ve PIN.

Així mateix, també després de ser nomenat en pràctiques, deuràs en tot case incloure als teus beneficiaris en MUFACE, per a açò hem disposat un servici d'alta de beneficiaris en la mateixa seu electrònica 

Si tens algun problema o no aconseguixes accedir a la informació, no dubtes a posar-se en contacte amb el teu Servici Provincial, les nostres dades de contacte estan  en este enlace.te recomanem l'ús del nostre Formulari web d'atenció a Mutualistes , que pots utilitzar sense necessitat d'identificació o registre, al que també pots accedir a través de l'App. 

Seguix els nostres comptes de Twitter @mufaceoficial i Linkedin,

Tín en compte, finalment,  que la Mutualitat exigix cita prèvia en totes les seues seus. Els canals per a sol·licitar-la estan en la nostra pàgina web, en https://www.muface.es/muface_home/atencion-al-mutualista/oficinas-de-muface-con-cita-previa.html

 

De nou, rep la nostra benvinguda i no dubtes que la teua satisfacció és la meta de les nostres tasques.