accesskey_mod_conten
Agrane separa capçalera de cos
11/12/2023

Nou servici electrònic de MUFACE

A partir d'hui, 11 de desembre, ja és possible tramitar per via electrònica la sol·licitud d'Ajudes per a persones amb malaltia psiquiàtrica crònica utilitzant Cl@ve, certificat digital o DNI electrònic.

Les sol·licituds poden presentar-se fins al 31 de desembre de 2023, inclusivament, com ocorre amb la resta de les ajudes de protecció sociosanitària.

Ajudes a persones amb malaltia psiquiàtrica crònica

Des del dilluns 11 de desembre de 2023 és possible tramitar la sol·licitud d'Ajudes Ajudes per a persones amb malaltia psiquiàtrica crònica a través de la Seu Electrònica de MUFACE utilitzant Cl@ve, certificat digital o DNI electrònic.

Esta ajuda econòmica està destinada tant a persones mutualistes com a beneficiaris i beneficiàries que patisquen un procés psiquiàtric crònic que faça necessària la seua permanència en ambient controlat en hospitals, centres o unitats psiquiàtriques reconegudes, sempre que no tinguen dret a assistència sanitària per a esta contingència ni coberta la prestació per altres vies.

Les sol·licituds poden presentar-se fins al 31 de desembre de 2023, inclusivament, com ocorre amb la resta de les ajudes de protecció sociosanitària.

El nou canal de presentació de les sol·licituds en  Seu electrònica(Obri en nova finestra)  se sumisca als ja existents, que són:

 

Objectiu estratègic: facilitar les gestions

El  Pla MUFACE Avança 2021-2023(Obri en nova finestra) , dins del seu Objectiu Estratègic de Simplificació, perseguix facilitar al màxim les gestions del col·lectiu  mutualista i l'agilitació de la resposta, la qual cosa suposa reduir al màxim el paper, potenciant la seu electrònica com a canal d'interacció, sempre tenint en compte la bretxa digital i preservant els canals convencionals..

El nou servici electrònic lloc avui a marxa s'unix als ja existents en programa d'ajudes de protecció sociosanitària(Obri en nova finestra) :

  • Sol·licitud d'ajudes de manteniment i potenciació de la capacitat residual
  • Sol·licitud d'ajudes per a eliminació de barreres arquitectòniques
  • Sol·licitud d'ajudes per a mitjans tècnics
  • Sol·licitud d'ajuda per a persones en situació de drogodependència
  • Sol·licitud d'ajuda per a persones amb malaltia oncològica
  • Sol·licitud d'ajuda per a persones amb malaltia celíaca
  • Sol·licitud d'ajuda per a estades temporals en residències assistides o en centres de dia i de nit

D'esta forma, la Mutualitat va completant la seua carta de servicis electrònics i seguix donant la màxima importància a l'objectiu de transformació digital, alhora que preserva l'atenció personalitzada a les persones mutualistes i manté els canals convencionals.

 

Més informació

La pàgina web de MUFACE ofereix tota la informació en l'apartat  Ajudes de protecció sociosanitària per malaltia psiquiàtrica crònica.