accesskey_mod_conten
Escombri separa capçalera de cos

Febrer 2024

  • 28/02/2024

    MUFACE reforça la seguretat de les dades personals de les persones mutualistes en els seus serveis electrònics

    Les persones mutualistes que actualitzin les seves dades personals a través de la seu electrònica de MUFACE ho faran a partir d'ara amb un sistema de doble autenticació, que millora la seguretat i permet que les prestacions puguin gestionar-se correctament i amb totes les garanties de confidencialitat.

  • 27/02/2024

    Illes Balears ja prepara la recepta electrònica concertada

    El col·lectiu mutualista d'opció concertada resident en Illes Balears disposarà de recepta electrònica a partir del 12 de març. Així s'ha acordat avui a una reunió formal a la seu del Col·legi Oficial de Farmacèutics d'Illes Balears (COFIB) mantinguda per tots els organismes implicats. La mesura beneficia a 16.136 persones.

  • 26/02/2024

    Ajudes dentarias i oculars: sol·licituds en paper al març

    Aquest proper divendres 1 de març s'obre el termini d'un mes per poder presentar en paper les sol·licituds d'ajudes dentarias i oculars. Aquesta opció es reserva a persones mutualistes en situació de jubilació, voluntàries i beneficiàries a títol propi per facilitar-los la gestió si no poden fer-la per via electrònica.

  • 21/02/2024

    App de MUFACE: Llengües cooficials i altres millores

    L'aplicació mòbil gratuïta de MUFACE està ja disponible també en llengües cooficials: català, basc, gallec i valencià. 
    A més, amplia el ventall de certificats que es poden sol·licitar simplement registrant-se en l'App, i que inclouen el d'afiliació, retencions  o el de prestacions de pagament únic.

  • 20/02/2024

    Reclamacions davant l'AEAT: pensionistes d'antigues mutualitats

    Reclamacions AEAT fons especial Muface

    L'Agència Estatal d'Administració Tributària (AEAT) habilitarà a partir del 20 de març un formulari perquè els actuals pensionistes que van cotitzar a antigues mutualitats puguin si escau reclamar la devolució de quantitats davant aquest organisme. També existeixen lleres en les Hisendes Forals per a aquesta fi.
    L'AEAT recaptarà de tots els organismes, inclòs MUFACE, les dades i documents necessaris.

  • 12/02/2024

    Múrcia estrena la recepta electrònica concertada

    Els mutualistes d'opció concertada residents a Múrcia poden utilitzar, des d'avui mateix, la recepta electrònica en qualsevol farmàcia de la Regió. Amb aquesta, ja són set les comunitats autònomes en les quals està implantat aquest sistema, que garanteix una major agilitat, seguretat i traçabilitat en la dispensació dels medicaments.

  • 01/02/2024

    MUFACE 75+, JA EN TOTES LES OFICINES

    MUFACE 75+, JA EN TOTES LES OFICINES L'1 DE FEBRER

    Des d'avui, 1 de febrer, tots els mutualistes majors de 75 anys podran utilitzar el servei MUFACE 75+ en el seu servei provincial d'adscripció. Aquest servei telefònic preferencial els permetrà realitzar les gestions bàsiques més freqüents, com sol·licitar talonaris de receptes o cita prèvia.

  • 01/02/2024

    La recepta electrònica concertada de MUFACE arriba a Múrcia

    La recepta electrònica a Múrcia per al col·lectiu d'opció concertada estarà en marxa el 12 de febrer. Així s'ha acordat avui a una reunió formal de tots els organismes implicats. Més de 35.000 mutualistes de la Regió es van a beneficiar d'aquesta mesura.