accesskey_mod_conten
Escombri separa capçalera de cos

Gener 2024

  • 22/01/2024

    Navarra ja utilitza la recepta electrònica concertada

    Des d'avui, 22 de gener, les persones mutualistes d'opció concertada de Navarra poden obtenir la recepta electrònica de MUFACE (SIREM) i accedir a la dispensació en les oficines de farmàcia de la Comunitat Foral. El sistema ho ha estrenat una mutualista en una farmàcia de Pamplona.

  • 18/01/2024

    Receptes de medicaments amb Clonazepam

    El Ministeri de Sanitat va acordar al desembre de 2023 mesures de vigilància i racionalització de la prescripció de medicaments amb principi actiu Clonazepam. Des de l'1 de gener de 2024, MUFACE ha introduït requisits en la prescripció d'acord amb aquestes instruccions a fi de garantir la seva vigilància i evitar falsificacions o l'ús indegut de receptes.

  • 15/01/2024

    Recepta electrònica concertada a Navarra

    La implantació de la recepta electrònica concertada a Navarra serà efectiva el proper 22 de gener, segons s'ha acordat avui després d'una reunió celebrada a Pamplona, a la seu del Col·legi Oficial de Farmacèutics.

  • 04/01/2024

    El nou personal docent, satisfet amb MUFACE

    MUFACE ha realitzat al novembre una enquesta de satisfacció al col·lectiu de docents d'ensenyament no universitari que s'han incorporat recentment a la Mutualitat i que han estat adscrits mitjançant el procés d'afiliació massiva. La majoria de les persones consultades donen una bona nota a les qüestions sobre tràmits d'afiliació i alta de beneficiaris, així com a la informació rebuda.