accesskey_mod_conten
Escombri separa capçalera de cos
  • 28/09/2023

    Tercer Consell General de MUFACE de 2023

    La DG Myriam Pallarés i el SG Pablo Saavedra, en el Consell General 280923

    La directora general en funcions de MUFACE, Myriam Pallarés, ha presidit el tercer Consell General de la Mutualitat del present exercici. La situació dels Comptes Anuals de l'organisme, el resultat de l'anàlisi de la distribució territorial de les prestacions, el procés de vacunació de Covid-19 i grip, i l'estat d'execució del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) han estat alguns dels temes tractats. 

  • 26/09/2023

    S'estén el servei telefònic MUFACE75+

    El col·lectiu de mutualistes amb 75 anys o més adscrits als Serveis Provincials d'Alacant i Huelva gaudirà del servei MUFACE 75 al costat de les altres 42 províncies on ja funciona.

    A través d'aquest telèfon d'atenció preferent podran realitzar les gestions bàsiques més freqüents, com sol·licitar talonaris de receptes o cita prèvia.

  • 25/09/2023

    Ajudes dentarias i oculars: sol·licituds en paper a l'octubre

    Les sol·licituds d'ajudes dentarias i oculars, que per regla general han de presentar-se per via electrònica per mutualistes en actiu, poden fer-se també durant el mes d'octubre emplenant un imprès en paper.

    Aquesta opció es reserva per a persones mutualistes en situació de jubilació, voluntàries i  beneficiàries a títol propi.

  • 19/09/2023

    Mesurades de MUFACE contra la violència de gènere

    DDPP de MUFACE amb Elena Alonso V. i MªJesús Campos

    MUFACE ha posat en pràctica una sèrie de mesures per a l'atenció i suport a les víctimes de la violència de gènere pertanyents al seu col·lectiu, format en més d'un 60% per dones. Aquestes línies d'actuació han estat presentades avui a una jornada tècnica sobre violència de gènere en l'àmbit mutualista organitzada per l'Agència de Qualitat Sanitària d'Andalusia (ACSA).

  • 15/09/2023

    Nous serveis en l'App de MUFACE

    A partir d'avui es pot obtenir a través dels dispositius mòbils el Certificat Provisional Substitutori (CPS) de la Targeta Sanitària Europea i reactivar l'alta de persones beneficiàries donades de baixa.

    En l'App de MUFACE ja estan registrades 660.000 persones, més d'una tercera part del col·lectiu mutualista.