accesskey_mod_conten
Escombri separa capçalera de cos

Març 2023

  • 29/03/2023

    Canvia la seu de MUFACE a Valladolid

    El servei provincial de MUFACE a Valladolid va a canviar de seu en els propers dies, guanyant en accessibilitat i condicions de treball. L'oficina antiga romandrà tancada els dies 13 i 14 d'abril, per trasllat, i el 17 d'abril obrirà en la seva nova ubicació.

  • 28/03/2023

    Primer Consell General de MUFACE en 2023

    Esta mañana s'ha celebrat el primer Consell General de MUFACE de 2023. L'extensió de la recepta electrònica concertada a més comunitats autònomes, la presentació del Pla Mutualitat Saludable i la nova versió de l'App Mòbil, han estat alguns dels temes tractats.

  • 27/03/2023

    Ajudes sociosanitàries de MUFACE 2023

    Ja estan convocades les ajudes sociosanitàries de MUFACE para 2023. Un de les novetats és que les persones amb celiaquía que ja van obtenir l'ajuda en 2022 no hauran d'aportar nou informe mèdic. Així mateix, s'incrementen les quanties de les ajudes per a persones amb malaltia oncològica.

  • 27/03/2023

    Extremadura estrena la recepta electrònica concertada

    Ja està activa la recepta electrònica concertada per a persones acollides a aquesta opció i afiliades a la Mutualitat a Extremadura. La comunitat extremenya se sumeixi a Astúries, Canàries i Cantàbria en la implantació d'aquest sistema, que s'anirà estenent a la resta de comunitats autònomes.

  • 14/03/2023

    Setmana de l'Administració Oberta 2023

    MUFACE ha programat diferents esdeveniments i tallers per donar a conèixer la seva gestió i orientar al col·lectiu en el marc de la Setmana d'Administració Oberta 2023

  • 08/03/2023

    8M: La història i el present de MUFACE s'escriuen en femení

    El present i la realitat actual de la Mutualitat no pot entendre's sense l'aportació fonamental de les empleades públiques que han format part de la història de MUFACE. Ho explica la directora general, Myriam Pallarés, en la seva carta de felicitació a totes les companyes.

  • 03/03/2023

    Recepta electrònica concertada a Extremadura

    La implantació de la recepta electrònica concertada a Extremadura en el mes de març s'ha acordat avui després d'una reunió celebrada a Badajoz, a la seu de la Delegació del Govern. La reunió ha estat presidida per la directora general de MUFACE, Myriam Pallarés, acompanyada per la Secretària General del CGCOF, Raquel Martínez. Ambdues han estat rebudes pel secretari general de la Delegació del Govern, Fernando Gutiérrez Creus.