accesskey_mod_conten
Escombri separa capçalera de cos

Setembre-2022

  • 27/09/2022

    Ajudes dentarias i oculars a l'octubre de 2022

    MUFACE recorda que el proper mes d'octubre el col·lectiu mutualista en situació de jubilació i altres col·lectius (mutualistes voluntaris i persones beneficiàries a títol propi), poden presentar sol·licituds d'ajudes dentarias i oculars a través de diferents vies no electròniques.

  • 27/09/2022

    Balanç reeixit de l'OTE de Vigo

    El secretari general de MUFACE, Pablo Saavedra, va mantenir ahir una reunió tècnica amb els responsables de l'Oficina de Tramitació Electrònica (OTE) de Vigo, el balanç de la qual de gestió ha superat totes les expectatives després de sis mesos de funcionament. L'equip de MUFACE es va reunir més tard amb David Regades, Delegat de l'Estat en la Zona Franca de Vigo, per comentar possibles millores en la ubicació de l'oficina.

  • 23/09/2022

    Myriam Pallarés felicita als Farmacèutics

    La directora general de MUFACE, Myriam Pallarés, ha escrit una carta de felicitació al Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics, i a tots els seus professionals, amb motiu del Dia Mundial del Farmacèutic, que se celebra diumenge que ve, 25 de setembre.

  • 19/09/2022

    Encontre de MUFACE i l'Institut Nacional d'Administração portuguès

    La directora general de MUFACE, Myriam Pallarés, ha inaugurat a Lisboa unes jornades de treball amb l'Administració portuguesa en el marc del Programa de la UE d'Intercanvi de Lideratge. Les reunions serviran per explorar vies de col·laboració sobre mutualisme administratiu.