accesskey_mod_conten
Escombri separa capçalera de cos

Novembre 2022

  • 24/11/2022

    Avancis de l'OTE de Vigo

    Funcionàries del la Oficina de Tramitació Electrònica de Vigo amb el seu cap, Gonzalo Malvido

    La plantilla de l'Oficina de Tramitació Electrònica (OTE) de MUFACE a Vigo es doblega, passant de 5 efectius a 10. Paral·lelament, s'ha produït un augment d'expedients al seu càrrec, que s'anirà incrementant en els propers mesos, mantenint la gran reducció de temps de tramitació: de 37 dies a 1.
     

     

  • 23/11/2022

    Canàries estrena la recepta electrònica concertada

    Ja està activa la recepta electrònica concertada per a persones acollides a aquesta opció i afiliades  a la Mutualitat a Canàries. Les illes se sumen a Cantàbria i Astúries en la implantació d'aquest sistema, que s'anirà estenent a la resta de comunitats autònomes.

  • 17/11/2022

    Seguiment del Pla de RSC de MUFACE

    MUFACE constitueix el grup de treball per a la coordinació i seguiment del seu  Pla de Responsabilitat Social Corporativa (RSC).

  • 16/11/2022

    Signa de l'Encàrrec de gestió entre MUFACE i INSS

    Myriam Pallarés i Carmen Armesto en la signatura de l'Encomana

    Les directores generals de MUFACE, Myriam Pallarés, i de l'Institut Nacional de Seguretat Social, Mª del Carmen Armesto, han signat l'Encàrrec de gestió entre ambdues entitats que permet la realització de reconeixements mèdics de mutualistes per part de l'INSS.

  • 14/11/2022

    Nou servei electrònic de MUFACE

    A partir d'avui, 14 de novembre, ja és possible tramitar per via electrònica la sol·licitud d'Ajudes per a persones en situació de drogodependència, utilitzant Cl@ve, certificat digital o DNI electrònic.

  • 11/11/2022

    La recepta electrònica concertada s'implanta a Canàries

    El proper 23 de novembre estarà activa la recepta electrònica concertada per les 44.857 persones mutualistes residents a Canàries acollides a aquesta opció. Així s'ha acordat després de la reunió tècnica celebrada a Santa Cruz de Tenerife entre MUFACE i el Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics.