accesskey_mod_conten
Escombri separa capçalera de cos

Març 2022

  • 24/03/2022

    Convocades els ajudes sociosanitàries del 2022

    Ja estan convocades els ajudes sociosanitàries per al present exercici. Calç destacar-ne la tramitació electrònica. A més a més, és consolidin els quanties de l'any anterior. És podin sol·licitar donis del 25 de març fins al 31 de desembre de 2022.

  • 24/03/2022

    Encobreix electrònica concertada a Astúries

    Representants de MUFACE i del Consell General de Col·legis de Farmacèutics a Astúries han mantingut avui una trobada a Oviedo per avançar en els treballs d'implantació de l'encobreix electrònica concertada de la Mutualitat en aquesta comunitat.

  • 22/03/2022

    Primer Consell General de MUFACE del 2022

    Aquesta triga ha tingut lloc la primera va reunir del Consell General de MUFACE del present exercici. L'informe sobre el Pla d'Actuació 2021, la propera convocatòria d'ajudes sociosanitàries i l'encobreix electrònica concertada han estat alguns dels tems abordats.

  • 10/03/2022

    Nou servei electrònic

    Declaració anual per a la prestació de fill/a o menor a càrrec amb discapacitat

    MUFACE inicia la revisió anual dels prestacions de discapacitat i habilita a la Seu Electrònica la presentació de la declaració de la situació familiar i laboral del causant de la prestació per fill, filla o menor en acolliment a càrrec amb discapacitat.

  • 09/03/2022

    Ajudes dentàries i oculars març 2022

    Il·lustració calendari març 2022

    MUFACE habilita el mes de març per a la presentació per vies no electròniques (paper) dels sol·licituds d'ajudes dentàries i oculars per a mutualistes jubilats i altres col·lectius (mutualistes voluntaris i beneficiaris a títol propi). És recorden els canals per fer la gestió sense acudir als oficines presencialment.

  • 08/03/2022

    Dia Internacional de la Dona

    Logo en violeta i data 8M en MUFACE

    La directora general de MUFACE, Myriam Pallarés, felicita en una carta oberta totes els dons amb motiu del Dia Internacional de la Dona