accesskey_mod_conten
Escombri separa capçalera de cos

Abril 2023

  • 12/04/2023

    Àvila: benvinguda a 130 agents de Vigilància Duanera

    Xerrada de benvinguda a Àvila a 130 agents de Vigilància Duanera

    Responsables del Servei Provincial de MUFACE a Àvila han impartit a l'Escola de Policia una xerrada informativa i de benvinguda als nous i noves 130 agents del Servei de Vigilància Duanera, en les especialitats de Recerca i Marítima.

  • MUFACE, en el Cim sobre salut pública de l'Atlàntic Mitjà

    La DP de Las Palmas, Laura Afany i l'ex DP d'aquesta oficina, Alejandro Arteaga

    El ‘I Cim sobre el futur dels sistemes sanitaris de l'Atlàntic Mitjà’, celebrada els passats 30 i 31 de març a Las Palmas de Gran Canària, ha comptat amb la presència de la directora provincial de MUFACE, Laura Afany, així com amb la de l'ex responsable de l'oficina, Alejandro Arteaga, ara en la Unitat de Suport a l'Adreça del Servei Canari de Salut.

  • Tarragona: Comissió d'assistència al subdelegat del Govern en el Monestir de Poblet

    Reunió de la comissió d'assistència al subdeleg. Gov. Tarragona a Poblet

    La directora provincial de MUFACE a Tarragona, Elena D'hora, va acudir dijous passat, 20 d'abril, a la reunió de la Comissió territorial d'assistència convocada pel subdelegat del Govern, Santiago Castellà, en el Real Monestir de Santa María de Poblet.

  • 27/04/2023

    Burgos: benvinguda a ajudants d'Institucions Penitenciàries

    José Manuel Escobar, imparteix la xerrada a ajudants d'IIPP

    El director provincial de Burgos, José Manuel Escobar, ha fet una xerrada informativa i de benvinguda a les noves persones funcionàries del Cos d'Ajudants d'Institucions Penitenciàries, recentment incorporades al centre penitenciari de la capital castellà lleonesa.