accesskey_mod_conten
Escombri separa capçalera de cos

Setembre-2022

  • 28/09/2022

    Xerra formativa de MUFACE i ANPE a Madrid

    El servei provincial de Madrid també s'ha sumat al cicle de xerrades formatives impartides per MUFACE, en col·laboració amb el sindicat ANPE, al col·lectiu de docents –mestres i mestres en pràctiques- que acaben d'ingressar en la Mutualitat. En total, l'oficina madrilenya compta amb 2.710 noves afiliacions de docents.

  • 23/09/2022

    Astúries se sumeixi a les xerrades informatives d'ANPE

    El Servei Provincial d'Astúries també ha prestat la seva col·laboració per informar des de la seu del sindicat ANPE als docents de nou ingrés sobre el funcionament de MUFACE.

  • 23/09/2022

    MUFACE i ANPE informen als docents d'Aragó

    El Servei Provincial de Terol, en col·laboració amb el sindicat d'ensenyament ANPE, ha impartit dues sessions informatives als mestres i mestres en pràctiques de tot Aragó recentment ingressats en la Mutualitat.

  • 22/09/2022

    Bienvenida als policies d'escala bàsica d'Àvila

    Els més de 2.300 membres del cos de de l'escala bàsica recentment incorporats a l'Escola Nacional de Policia d'Àvila, han rebut una xerrada de benvinguda per part del Servei Provincial. Se'ls ha informat sobre el funcionament de MUFACE, on ja figuren com a nous titulars.

  • 21/09/2022

    MUFACE i ANPE informen a docents a Castella i Lleó

    Tres adreces provincials de MUFACE a Castella i Lleó -Burgos, Palencia i Valladolid- han ofert una sèrie de xerrades informatives, en col·laboració amb el sindicat d'ensenyament ANPE, a docents de nou ingrés en la Mutualitat.

  • 15/09/2022

    Tarragona: sessió informativa a representants de l'ensenyament

    El Servei Provincial de Tarragona ha ofert una xerrada informativa a diferents representants d'Ensenyament -òrgans de personal i sindicats- per orientar-los sobre el funcionament de la Mutualitat. L'oficina tarragonina acaba de sumar 375 nous docents de primària i secundària. 

  • 14/09/2022

    Àvila: benvinguda a policies de l'Escala Executiva

    Responsables del Servei Provincial de MUFACE a Àvila han ofert una xerrada de benvinguda a l'Escola de Policia als 110 nous alumnes de l'Escala Executiva.

  • 09/09/2022

    El SP de La Rioja i ANPE informen a nous docents

    El Servei Provincial de MUFACE de La Rioja ha ofert una xerrada informativa a la seu del sindicat d'ensenyament ANPE als mestres i mestres en pràctiques que ja són funcionaris de nou ingrés.

  • 08/09/2022

    Ciudad Real: ANPE i MUFACE assessoren als nous docents

    La directora provincial de MUFACE a Ciudad Real, María del Prado Fernández-Bravo García, i la presidenta d'ANPE a la capital manxega, Mónica Sánchez de la  Neta, han ofert una xerrada informativa a la seu del sindicat a la capital manxega dirigida als funcionaris de nou ingrés, mestres en pràctiques. En total, aquest grup suma un total de 215 nous adscrits a aquesta oficina.