accesskey_mod_conten
Escombri separa capçalera de cos

Octubre 2022

  • 12/10/2022

    MUFACE, en els homenatges de la Policia Nacional, Guàrdia Civil i Presons

    La directora provincial de Ciudad Real, en els actes del Dia de la Policia

    La celebració del Dia dels Ángeles Custodios, patró de la Policia Nacional, i de La nostra Senyora de la Mercè, patrona del Cos de Presons, ha comptat amb la presència de la direcció general i de diferents adreces provincials de MUFACE, que han estat convidades als actes commemoratius celebrats en tota Espanya.

  • 19/10/2022

    Pilar Miralles, nova directora provincial de Melilla

    Pilar Miralles, DP de Melilla, amb Sabrina Moh (dcha), DGob Melilla

    L'adreça provincial de MUFACE a Melilla explica des de dimarts passat, 18 d'octubre, amb una nova responsable: Pilar Miralles Andújar, que fins a fa uns dies exercia el lloc d'Infermera Sotsinspectora en la Direcció territorial d'INGESA en aquesta Ciutat Autònoma. Substitueix en el càrrec a Hipòlit José Aceituno.

  • 10/10/2022

    Jornada sobre salut mental a Múrcia

    Meravelles Blanes, en la taula rodona sobre salut mental en Múrcia

    La directora provincial de Múrcia, Meravelles Blanes, ha participat en una taula rodona dins de la “I Jornada de salut mental: la persona la seva família i l'entorn social”, organitzada per l'Hospital Perpetu Socors de Cartagena i que han servit per posar en comú línies de treball eficaços en favor dels pacients i els seus familiars.

  • 28/10/2022

    MUFACE, en el Dia del Graduat Social

    El DP d'Astúries, Angel Colmeiro, en el Dia del Graduat Social

    El director provincial d'Astúries, Ángel Colmeiro, ha representat a MUFACE en el Dia del Graduat Social, celebrat el dijous 27 d'octubre a l'Espai Circus d'Oviedo i organitzat pel Col·legi Oficial de Graduats Socials.