accesskey_mod_conten
Agrane separa capçalera de cos
11/03/2024

El Servici Provincial d'Astúries es trasllada a una nova seu

El Servici Provincial de MUFACE a Astúries va a traslladar la seua seu a un edifici compartit amb altres organismes de l'Estat, en la Plaça d'Espanya d'Oviedo. Obrirà el pròxim 19 de març.

L'oficina actual romandrà tancada per trasllat el divendres, dia 15, i el dilluns 18 de març, però s'atendran les urgències sanitàries per telèfon i a través del Formulari web o App.

Accessibilitat, millors condicions de treball i d'atenció

A partir del pròxim 19 de març, el col·lectiu mutualista resident a Astúries podrà fer ús de la nova seu del Servici Provincial de MUFACE en el Principat, que es trasllada a un lloc cèntric d'Oviedo.

El trasllat s'alinea amb l'objectiu del Pla MUFACE Avança de millora d'accessibilitat de les seues seus i de la seua estratègia inclusiva, millorant al temps les condicions de treball i d'atenció al públic. El nou local, que és propietat de l'Estat i es compartix amb altres organismes oficials de l'AGE, complix amb estos objectius.

D'una banda, MUFACE aconseguix l'objectiu de tindre una seu accessible. Per un altre, s'integra en un complex molt freqüentat per la ciutadania i millora notablement els seus espais d'atenció.

MUFACE dona servici a Astúries a 35.660 persones, i l'oficina atén mutualistes presencialment, per telèfon o per via telemàtica.

 

Dates de trasllat sense cita prèvia

Per a realitzar el trasllat, s'ha previst no oferir cita prèvia els dies 15 i 18 de març, encara que s'atendran les urgències sanitàries que puga haver-hi, tant per telèfon com a través del Formulari d'Atenció a Mutualistes, via App o via web. D'altra banda, es podrà sol·licitar cita prèvia amb normalitat. S'envia un correu electrònic o SMS al col·lectiu mutualista d'Astúries informant sobre les dates esmentades. Els telèfons, tant el general com el de MUFACE 75+, seguiran sent els mateixos que  apareixen en pàgina web de MUFACE.

La direcció de la nova seu, que obrirà el 19 de març, és:

Plaza d'Espanya 3, 1º Esq.

CP 33005 Oviedo (Astúries)