accesskey_mod_conten
Agrane separa capçalera de cos
17/11/2023

Nova seu de l'Oficina Delegada a Vigo

L'Oficina Delegada de MUFACE a Vigo estrenarà seu el pròxim 28 de novembre. A causa del trasllat, no hi haurà atenció presencial els dies 24 i 27 encara que s'atendran les urgències per telèfon o via web o app i en la seu provincial de Pontevedra.
La nova seu albergarà també l'Oficina de Tramitació Electrònica (OTE) de Vigo, que no té atenció al públic.

Millors condicions de treball i d'atenció

A partir del pròxim dimarts 28 de novembre, el col·lectiu mutualista resident a Vigo (Pontevedra) podrà fer ús de la nova Oficina Delegada, que trasllada la seua seu a un edifici històric de la Plaça de la Compostela, conegut com l'edifici de Correus, en el centre de la ciutat.

El trasllat s'alinea amb l'objectiu del Pla  MUFACE Avança 2021-2023 d'augmentar l'accessibilitat de les seues seus i amb la seua estratègia inclusiva, i millora alhora les condicions de treball i d'atenció al públic. 

MUFACE dona servici en la província de Pontevedra a 32.595 persones mutualistes, de les quals 16.762 residixen a Vigo. L'Oficina Delegada atén a una mitjana diària de 45 persones, 20 de manera presencial i la resta a través del telèfon o del Formulari d'Atenció a Mutualistes de la web i l'App.

 

Sense atenció presencial en les dates de trasllat

El trasllat es realitzarà el divendres 24 i el dilluns 27 de novembre, per la qual cosa eixos dies no hi haurà atenció presencial de MUFACE a Vigo, encara que sí s'atendran les urgències sanitàries per telèfon i a través del Formulari d'Atenció a Mutualistes, via App o via web. Des del dimarts 28 estes urgències ja s'atendran també personalment en la nova seu.

Per la seua part, encara que el sistema de cita prèvia funciona amb normalitat, no assignarà cites presencials des del dia 24 de novembre fins a l'1 de desembre. La primera data per a la qual permetrà reservar cita serà el dilluns 4 de desembre.

S'ha enviat un correu electrònic o SMS a tot el col·lectiu mutualista de la província de Pontevedra informant sobre les dates esmentades.

En tot cas, el Servici Provincial a Pontevedra seguirà atenent amb normalitat en totes les jornades laborables.

 

Nova direcció, mateix telèfon

La direcció de la nova seu a Vigo és:

Oficina Delegada de MUFACE a Vigo

Plaza de Compostela, 3 (Edifici de Correus)

CP 36201 Vigo (Pontevedra)

El telèfon seguirà sent el mateix que apareix en la pàgina web de MUFACE, el 986 98 05 30.

 

Seu cèntrica i amb millors accessos

Amb el trasllat, el col·lectiu mutualista de Vigo comptarà amb una nova seu més cèntrica i accessible, amb ascensor i banys adaptats, la qual cosa també redundarà en millors condicions de treball per al personal de MUFACE.

 

Edifici històric de 1929

Obra de l'arquitecte Gómez Román (1876-1964), la seua construcció va acabar en 1929 i és un edifici auster, de cort clasicista amb ornamentació eclèctica, que inclou elements neobarrocos. És la seu històrica de l'actual societat estatal de Correus i Telègrafs.

 

També es trasllada l'Oficina de Tramitació Electrònica (OTE)

A més de l'Oficina Delegada, l'edifici albergarà l'Oficina Oficina de Tramitació Electrònica de Vigo (OTE) , exemple de tramitació deslocalizada de prestacions sol·licitades electrònicament per a tot el territori nacional. Actualment està en fase d'ampliació de plantilla, la qual cosa permetrà augmentar la seua capacitat de resposta en un moment especialment crític quant a temps de tramitació, a causa de l'escassetat de personal en determinades oficines.

Amb esta oficina, la Mutualitat desenvolupa l'estratègia inclusiva plasmada en el Pla MUFACE Avança 2021-2023, sempre seguint les línies mestres de proximitat al col·lectiu, vocació de servici públic i màxima orientació a les persones.