accesskey_mod_conten
Agrane separa capçalera de cos

Setembre 2021

  • 30/09/2021

    La Memòria 2020 de MUFACE ja està disponible

    Ja està disponible la Memòria 2020 de Muface i la Guia d'actuacions contra la Covid-19 de Muface al llarg del passat exercici. La Memòria i la Guia arrepleguen exhaustivament l'activitat de MUFACE l'any en què es va declarar l'emergència sanitària a causa de la Covid-19.

  • 28/09/2021

    Tercer Consell General de MUFACE de l'any

    Vista general del Consell General Sep`21

    La directora general de MUFACE, Myriam Pallarés, ha presidit el tercer Consell General de la Mutualitat de 2021, en el qual s'ha informat de l'aprovació dels Concerts sanitaris 2022-2024

  • 22/09/2021

    Ajudes dentarias i oculars a l'octubre

    El mes d'octubre està habilitat per MUFACE per a la presentació de sol·licituds d'ajudes dentarias i oculars en paper per part de mutualistes en situació de jubilació i altres col·lectius. Existixen diferents canals alternatius per a no acudir a les oficines presencialment.

     

  • 21/09/2021

    Nova Newsletter i millores en la web

    A partir d'hui, MUFACE rellança el seu servcio de butlletí de notícies, de caràcter bimestral i obert a totes les persones que vullguen subscriure's. Així mateix, s'ha reestruturado la pàgina principal de la web de la Mutualitat,agilitzant l'accés als continguts de major rellevància.

  • 15/09/2021

    L'oficina de Santiago es trasllada a la Corunya

    MUFACE va a centralitzar el servici provincial de la Corunya en una única oficina a fi de fer més eficient l'atenció als seus mutualistes. Dijous que ve, 30 de setembre, es tancarà l'Oficina Delegada de Santiago de Compostel·la, que sempre va ser subsidiària de la principal de la província i amb prou faenes realitzava tràmits directament.

  • 14/09/2021

    MUFACE subhasta setze immobles

    MUFACE va a procedir a l'alienació per subhasta pública de setze immobles, tots urbans, situats a  Barcelona, Guadalajara, Lleida, Madrid, Màlaga, Sevilla i Zaragoza. El termini de presentació d'ofertes finalitza l'11 de novembre a les 14:00

  • 01/09/2021

    Bases del Premi de Pintura BBVA-MUFACE 2021

    Les persones mutualistes, així com el personal emprat de MUFACE, que vullguen participar en la tretzena edició del Premi de Pintura BBVA ja poden consultar les bases del concurs en la nostra pàgina web, en els diferents servicis provincials de la Mutualitat. així com en altres canals específics.