accesskey_mod_conten
Agrane separa capçalera de cos
30/06/2021

Aprovat el Pla Open Data de MUFACE

La directora general de MUFACE, Myriam Pallarés, ha aprovat hui, 30 de juny, el Pla Open Data de la Mutualitat, que detalla les accions que durà a terme l'organisme per a fomentar la reutilització de la informació i posar-la al servici de la ciutadania, les empreses i les Administracions Públiques.

La informació, al servici de la ciutadania

La directora general de MUFACE, Myriam Pallarés ha aprovat hui el Pla Open Data de la Mutualitat, un document d'especial valor puix que conté les accions que la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat durà a terme per a fomentar la reutilització de la informació, dins de l'acompliment de les funcions que li encomana la normativa vigent.

D'esta manera, la informació generada per MUFACE es convertix en una matèria primera de gran potencial, l'adequada reutilització del qual revertirà en  un conjunt de beneficis per a la ciutadania, les empreses i les Administracions Públiques.

Objectiu compliment

El Pla Open Data , que pot consultar-se ací  Pla Open Data en MUFACE(Obri en nova finestra) , s'adequa a l'establit per l'IV Pla de Govern Obert 2020-2024 i s'enquadra dins dels objectius estratègics del Pla Avança 2021-2023 de la Mutualitat. En concret, en el referit a Innovació, Qualitat, Transparència i Rendició de Comptes.

La reutilització de la informació, resultant del rendiment dels programes d'acció de la Mutualitat, servirà, entre altres objectius fonamentals, per a incrementar la informació i participació de les persones mutualistes. A més, aporta valor al Sistema Nacional de Salut, contribuint al seu enfortiment i ajuda a visibilitzar la utilitat de les mutualitats i la seua aportació a la societat.